ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Αρκετά με τους εργολάβους κηδειών της Νέας Δημοκρατίας!

 

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας αναφορικά με τη δήλωση του τυμβωρύχου κ. Κουνάβη

«Κάτι σάπιο υπάρχει στον κομματικό οργανισμό της ΝΔ και την ακέραια ευθύνη για αυτό έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης». «Ο κ. Κουνάβης μετράει και συγκρίνει φέρετρα ως Τυμβωρύχος της Νέας Δημοκρατίας. Τυμβωρύχοι ως αξιωματική αντιπολίτευση, τυμβωρύχοι παραμένουν και στην διακυβέρνηση της χώρας τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει οργισμένη δήλωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που βάζει στην θέση του τον  πρόεδρο της τοπικής ΔΕΕΠ ΝΔ, που αρέσκεται να επιδίδεται στην τυμβωρυχία, την ημέρα που ολόκληρη η Ελλάδα μετρά πληγές από την εγκληματική αδιαφορία του δήθεν επιτελικού κράτους της ΝΔ και σε δήμο της Αττικής μεταφέρουν φέρετρο πάνω σε κουβέρτα, επί δύο οικοδομικά τετράγωνα για να το πάνε για ταφή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η παρακάτω:

«Με οργή αλλά όχι με έκπληξη διαβάσαμε την δήλωση του κ. Κουνάβη, προέδρου της τοπικής ΔΕΕΠ ΝΔ, με αφορμή την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και του Αλέξη Τσίπρα για την τραγική διαχείριση και την παταγώδη αποτυχία αντιμετώπισης των προβλημάτων που προέκυψαν από την πρόσφατη κακοκαιρία στην Αττική.

Με οργή για τον βούρκο στον οποίο σέρνει, με την δήλωση του, την πολιτική αντιπαράθεση.

Ο κ. Κουνάβης μετράει και συγκρίνει φέρετρα ως Τυμβωρύχος της Νέας Δημοκρατίας. Τυμβωρύχοι ως αξιωματική αντιπολίτευση, τυμβωρύχοι παραμένουν και στην διακυβέρνηση της χώρας τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, από την κορυφή της μέχρι και την περιφέρεια! Κάτι σάπιο υπάρχει στον κομματικό οργανισμό της ΝΔ και την ακέραια ευθύνη για αυτό έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Κουνάβης συγκρίνει με αναίδεια ένα τραγικό γεγονός που εξελίχθηκε σε διάστημα 20 λεπτών, με μια κακοκαιρία που προέβλεψε με μεγάλη ακρίβεια η ΕΜΥ μια εβδομάδα πριν και τελικά ο συντονισμός, η ενημέρωση και η ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού ήταν ανύπαρκτη.   

Θα θέλαμε να μάθουμε αν αντίστοιχες δηλώσεις έκαναν όλοι/ες οι ομοιόβαθμοι του κ. Κουνάβη καθ' άπασαν την επικράτεια και ιδιαίτερα στην Αττική και τις άλλες περιοχές που επλήγησαν από το χιονιά και την ανικανότητα της Κυβέρνησης και - βέβαια - πώς τις υποδέχθηκαν οι πολίτες αυτών των περιοχών. 

Θέλουν να ξεχάσουμε πως τους υπεύθυνους της τραγωδίας στο Μάτι, που απέπεμψε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης τους διόρισε ως ικανότατους διαχειριστές κρίσεων.

Το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδείχθηκε ακόμη μια φορά ανίκανο.

Η ανικανότητα όμως της σημερινής κυβέρνησης δεν κρύβεται πίσω από καμία πολιτική χυδαιότητα.

Αρκετά με τους εργολάβους κηδειών της Νέας Δημοκρατίας.

Αποδείξανε ακόμη μια φορά πως είναι ανίκανοι, επικίνδυνοι και τυμβωρύχοι. Να φύγουν μια ώρα αρχύτερα, για να ανασάνει η χώρα!».

Δεν υπάρχουν σχόλια: