ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022

Ζούμε παρακμή της ελευθερίας του Τύπου και της Δημοκρατίας

Κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΙΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ: https://www.facebook.com/groups/936380206404743/?multi_permalinks=4850810001628391&notif_id=1643020230799990&notif_t=group_highlights&ref=notif

 

Ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε στην δημοσιότητα τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον Υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό


Ο Αλέξης Τσίπρας τα είχε θέσει επί τάπητος εδώ και μήνες, τα όσα ακούσαμε για τις διασυνδέσεις του Φουρθιώτη με την Κυβέρνηση, λέει ο Αλ. Τσίπρας. Όμως ακόμα δεν έχει δώσει απαντήσεις η κυβέρνηση για τον εκβιασμό του Φουρθιώτη. 
 
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός έπρεπε ήδη να έχει απαντήσει για τον δημόσιο εξευτελισμό υπουργών και της κυβέρνησης του από έναν υπόδικο άνθρωπο. 
 
Άνθρωποι του υποκόσμου με πλάτες της κυβέρνησης, άνθρωποι του υποκόσμου που μαρτυρούν μόνοι τους ότι έχουν σχέσεις με την κυβέρνηση της ΝΔ. 
 
Ζούμε μια τεράστια παρακμή, της ελευθερίας του τύπου, της δημοσιογραφίας και την δημοκρατίας.
 
Ο Μένιος Φουρθιώτης τις έδωσε στην δημοσιότητα 

Ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε στην δημοσιότητα τηλεφωνικές του συνομιλίες με τον Υπουργό επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

Με αφορμή τις αναρτήσεις Φουρθιώτη ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Φουρθιώτης εκθέτει την κυβέρνηση Μητσοτάκη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: