ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Πρόταση μομφής από τον Αλ. Τσίπρα κατά Μητσοτάκη

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να ακούσετε τον Αλέξη Τσίπρα: https://www.facebook.com/tsiprasalexis/videos/601431681273284

 

Νίκος Ανδρουλάκης: «Εμείς αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αυτό θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής» -΄Ομως δεν ζητάει εκλογές!

Πρόταση μομφής απηύθυνε σήμερα ο Αλ. Τσίπρας κατά της κυβέρνσης Μητσοτάκη. Σε αυτήν μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ζήτησα σήμερα εκτάκτως τον λόγο, επειδή η φθορά του κ. Μητσοτάκη και η διαφθορά του επιτελικού κράτους, που έχει πάρει ενδημικό χαρακτήρα, απλώνεται στο σύνολο του κράτους και υπονομεύει, φθείρει και εξουδετερώνει τις όποιες δυνατότητες του κρατικού μηχανισμού, επειδή το ρουσφέτι, η αναξιοκρατία, η προκλητική επιβράβευση των γαλάζιων golden boys, η διασπάθιση του δημόσιου χρήματος χωρίς καμία ενσυναίσθηση οδηγούν με γοργά βήματα την κοινωνία στην ανασφάλεια, στην οργή, στην αποσάθρωση και την οικονομία στον γκρεμό, καθώς οι ίδιες παλιές πρακτικές της αδιαφάνειας, της σπατάλης, της διανομής ιματίων του κράτους και της προνομιακής μεταχείρισης των ελίτ είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα παράγουν τα ίδια αποτελέσματα που ζήσαμε και στο παρελθόν» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παρέμβασή του στη Βουλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κληθεί να εμφανιστεί στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις για όλα τα «καυτά» για την κυβέρνηση θέματα. Πανδημία, ακρίβεια και φυσικά η πρόσφατη κακοκαιρία που έθαψε στα χιόνια το επιτελικό κράτος. Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δε θα μείνουν εκεί αλλά θα σφυροκοπήσουν την κυβέρνηση για τα θέματα διαφθοράς.

Υπέρ της πρότασης μομφής τάχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Υπέρ της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τάχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εμείς αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αυτό θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής».

Ωστόσο, απορίας άξιο παραμένει το γεγονός ότι ενώ ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, τάσσεται υπέρ της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη χαρακτηρίζει αδιανόητο το να γίνουν εκλογές «όταν θρηνούμε 100 συμπολίτες μας κάθε μέρα και ενώ η πανδημία δεν έχει κοπάσει».

Ο ίδιος απαντώντας σε διευκρινιστική ερώτηση για το αν θέλει ή όχι εκλογές επανέλαβε -χωρίς να ξεκαθαρίσει τι τελικά ζητεί- ότι «θεωρώ αναξιόπιστο το να γίνουν εκλογές κάτω από αυτές τις συνθήκες».

«Η θεωρία του κ. Μητσοτάκη ότι ηγείται μιας κυβέρνησης με τεχνοκρατική επάρκεια, δεν στέκει και αυτό απεδείχθη περίτρανα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης μιλώντας στο Open tv και προσεθσε ότι το γεγονός ότι το ΚΙΝΑΛ στηρίζει την πρόταση μομφής «δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στα μικροκομματικά παιγνίδια του κ. Τσίπρα».

Ανακοίνωση του Ν. Ηλιόπουλου

«Η κυβέρνηση νομίζει ότι μπορεί να συνεχίζει να κοροϊδεύει ακόμα και σήμερα τους ταλαιπωρημένους πολίτες από τη χιονόπτωση και τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα επί ένα τριήμερο, όπως πιστεύει ότι κάνει με τις χιλιάδες οικογένειες που χάνουν καθημερινά τα αγαπημένα τους πρόσωπα λόγω των εγκληματικών επιλογών του κ. Μητσοτάκη.

Η υποτίμηση της νοημοσύνης του κόσμου φάνηκε όταν ο κ. Οικονόμου έφτασε στο σημείο να αμφισβητεί αν η Κατεχάκη βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια και έφτασε να κατηγορεί τους μετεωρολόγους για το κυβερνητικό φιάσκο.

Καταλαβαίνουμε ότι χαλάσαμε ένα ακόμα τριήμερο του κ. Μητσοτάκη, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να έχει τόσα νεύρα καίγοντας τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρει ευκαιρία να γιορτάσει τον έναν χρόνο από τη συμμετοχή του στο κορονοπάρτι της Ικαρίας κάποια από τις επόμενες ημέρες.

Υ.Γ. Κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας είναι αυτονόητο ότι θα περιμένουμε απαντήσεις από τον κ. Γεραπετρίτη για τις εξαρτήσεις του ιδίου, αλλά και του πρωθυπουργού του με τον υπόδικο Φουρθιώτη».

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: