ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

 Τρεις μέρες τώρα χαμένος από παντού ο Μητσοτάκης


 Που οι καλές εποχές για δημαγωγία ακατάπαυστη και τα κανάλια πίσω του να τρέχουν μην χάσουν ένα κόμμα, μία άνω τελεία, από τις φαμφαρωνείες του!

Τρεις ολόκληρες μέρες έχουν περάσει από την τελευταία δημόσια εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος κρύβεται σε μία προσπάθεια να βγει από το κάδρο των ευθυνών για το επιτελικό φιάσκο με τον χιονιά.

Ο πρωθυπουργός όλες αυτές τις μέρες δεν έχει εμφανιστεί και δεν έχει κάνει ούτε μια δήλωση, έστω συμπάθειας προς τους χιλιάδες πολίτες που βιώνουν την απόλυτη ταλαιπωρία, προκαλώντας έτσι καυστικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Που οι καλές εποχές για δημαγωγία ακατάπαυστη και τα κανάλια πίσω του να τρέχουν μην χάσουν ένα κόμμα, μία άνω τελεία, από τις φαμφαρωνείες του. 

Από την πρώτη μέρα που θα αναλάβουμε κυβέρνηση τα πάντα θα τα βάλουμε σε τάξη, έλεγε και ξαναέλεγε. Και η πολυπόθυτη μέρα που θα έβαζε τάξη με το επιτελικό κράτος της ΝΔ, ήρθε. Αλλά η μόνη τάξη που έβαλε ήταν να καταληστέψουν συνταξιούχους και μεροκαματιάρηδες. 

Α, και κάτι ακόμη περί τάξης. Άσκησε όλες τις γνώσεις του περί μεταπρατικού κράτους, ξεπουλώντας ακόμη και τα ασημικά της χώρας, τις δημόσιες επιχειρήσεις!

Να τον χαιρόμαστε τον κ. Μητσοτάκη τον Μωυσή και όσοι τον ψήφισαν να τον ξαναψηφίσουν, ώστε να εμπεδώσουν όσα πιθανόν δεν εμπέδωσανν κατά την διάρκεια της... βασιλείας του!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: