ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

«Συγγνώμη από τον Μητσοτάκη που του χαλάμε άλλο ένα ανέμελο τριήμερο»

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ https://www.facebook.com/watch/live/?ref=external&v=278378254362345 για να ακούσετε τον Δημ. Τζανακόπουλο.


 

Ο Δ. Τζανακόπουλος κάλεσε τους βουλευτές να υπερψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ ώστε «να αποκατασταθούν η θεσμική ισορροπία και η διαφάνεια, να ανασάνει επιτέλους η δημοκρατία»


Ζητώντας «συγγνώμη από τον Μητσοτάκη που του χαλάμε άλλο ένα ανέμελο τριήμερο» όπως ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Δημ. Τζανακόπουλος, ως μοναδική λύση χαρακτήρισε την προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, για «να στηριχθεί το ΕΣΥ, να σωθούν ζωές, να ενισχυθούν ο μισθός και το εισόδημα των εργαζομένων, να ελεγχθεί η ακρίβεια, να ανασυγκροτηθεί το κράτος, μετά τον επιτελικό εφιάλτη του κ. Γεραπετρίτη και του κ. Μητσοτάκη», είπε   κατά την ομιλία του στην ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο ίδιος κάλεσε τους βουλευτές να υπερψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ ώστε «να αποκατασταθούν η θεσμική ισορροπία και η διαφάνεια, να ανασάνει επιτέλους η δημοκρατία».

«Αυτή την πρόταση δυσπιστίας, την καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας, συναισθανόμενος ακριβώς την ευθύνη του απέναντι στους πολίτες αλλά και σε απόλυτο συντονισμό με το λαϊκό αίσθημα», δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ως πρώτος ομιλητής που ανέβηκε στο βήμα της ολομέλειας και πρόσθεσε ότι «η πρόταση δυσπιστίας βρίσκεται σε συντονισμό και αντιστοιχία με αυτό που βιώνουν, αυτό που αισθάνονται οι πολίτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σε συντονισμό με το πάνδημο "δεν πάει άλλο"».

Περισσότερα δείτε στο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: