ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Κατερίνα Ακριβοπούλου: Προσβολή της νοημοσύνης μας αυτή η δημοσκόπηση!

  

 

Αναφέρεται στην δημοσκόπηση του  Alpha.  Πρόκειται για την άγνωστη εταιρεία ABACUS, με τα ευρήματα που τα παρουσιάζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Γιάννης Κωνσταντινίδης

«Σημερινή! Φρέσκια σαν το χιόνι! Σαστίζεις τόσο, που δεν μπορείς ούτε να γελάσεις, ούτε να χλευάσεις, ούτε να θυμώσεις. Είναι από αυτά που σε  κάνουν να σκέφτεσαι ότι η προσβολή της νοημοσύνης και του κοινού αισθήματος θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα».

Αυτά τα λίγα λόγια αγανάκτησης για την υποβάθμιση της νοημοσύνης μας, έγραψε η Κατερίνα Ακριβοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο fb. 

Αναφέρεται στην δημοσκόπηση του  Alpha.  Πρόκειται για την άγνωστη εταιρεία ABACUS, με τα ευρήματα που τα παρουσιάζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Γιάννης Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε τα:

 



Δεν υπάρχουν σχόλια: