ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ο Ευ. Αντώναρος ζήτησε να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός


«Κάνουμε συνεχή τηλεφωνήματα στον ΔΕΔΔΗΕ όπου η απάντηση που μας δίνεται είναι ότι έχει αποκατασταθεί το δίκτυο σε ποσοστό 90%. Με τον τρόπο αυτό, κάνουν τους πολίτες να πιστεύουν ότι ανήκουν στο άτυχο 10% που ακόμα δεν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα ηλεκτροδότησης. Όμως υπάρχουν πολλές περιοχές που εξακολουθούν να μην έχουν ρεύμα και οι όποιες προσπάθειες επικοινωνίας με τον ΔΕΔΔΗΕ απέβησαν άκαρπες καθώς δεν απαντά κανείς. 

Στον ΔΕΔΔΗΕ έχουν τοποθετηθεί golden boys που λέγονται Μπακατσέλος και Μάνος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, οι οποίοι θα πάρουν και μπόνους για τη δουλειά που κάνουν. Καλώ όλους τους πολίτες να απευθύνονται σε αυτούς τους κυρίους. Έρχονται μαζικές αγωγές κατά όλων αυτών που διαχειρίζονται το σύστημα και έχουν το θράσος να μην μπορούν να αποκαταστήσουν βασικές λειτουργίες τις οποίες βάσει του Συντάγματος έχει υποχρέωση να εξασφαλίζει το κράτος. 

Το κράτος έχει συνταγματική υποχρέωση να παρέχει συγκεκριμένες υπηρεσίες στον πολίτη,  για ασφάλεια, μόρφωση και εκπαίδευση. Αν κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες τις παραχωρήσει προσωρινά ή μόνιμα σε ιδιώτες, το κράτος παραμένει να έχει την βασική αρμοδιότητα και ευθύνη απέναντι στον πολίτη. 

Μην προσπαθούν λοιπόν να μας πουν ότι επειδή παραιτήθηκε από ευθιξία ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που διαχειρίζεται την Αττική Οδό, ότι όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί. Ούτε να νομίζουν επειδή με καινούργιες συμβάσεις παραχώρησης θα δοθεί αποζημίωση 2.000 ευρώ στα αυτοκίνητα κι όχι σε αυτούς που ήτανε μέσα στα αυτοκίνητα, ότι λύνεται το θέμα. Οι αγωγές πρέπει να υπάρξουν εναντίον των εταιρειών που διαχειρίζονται ότι διαχειρίζονται αλλά και κατά της κεντρικής κυβέρνησης που έχει την συνταγματική ευθύνη. 

Έχουμε αλλεπάλληλα δείγματα αναξιοπιστίας, τα οποία προστίθενται και δημιουργούν μεγάλη ανασφάλεια στον πολίτη ενώ μειώνουν την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχει ο πολίτης στην κεντρική κυβέρνηση. 

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να καταλάβουν μετά από δυόμισι χρόνια που τους κυβέρνησε η στενή επιτελική ομάδα του Μαξίμου, τι σημαίνει αυτή η κυβέρνηση και να κρίνουν αν θέλουν να κυβερνώνται από αυτούς ή από κάποιους άλλους». 

105,5 Sto Kokkino
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ 26-01-22

Δεν υπάρχουν σχόλια: