ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Ρώρος: Λέμε ΟΧΙ στις κομματικές φιέστες

 

Η πρόταση «δεν πλειοψήφησε. Άρα με ποια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Πελετίδης νομιμοποιείται να καλεί και Δημάρχους στο πλευρό του;»

 

«Με  εκκωφαντική απουσία διαλόγου με τους φορείς, χωρίς συζήτηση στην επιτροπή διαβούλευσης αλλά και απόντες μεγάλους φορείς και συλλόγους, όπως  Ιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, ΤΕΕ, Οικονομικό Επιμελητήριο, Επαγγελματικό κ.α. Έχει εκ των προτέρων τορπιλίσει την ενότητα και επομένως το αποτέλεσμα προδεδικασμένο προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας...», αναφέρει ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του Γιώργου Ρώρου, που ασκεί κριτική στην αυριανή μηχανοκίνητη πορεία του Δημάρχου Πατρέων, του ΚΚΕ και των συνοδοιπόρων του, προς την Αθήνα. Όπου με την επιστράτευση πλειάδας τουριστικών λεωφορείων, θα μεταφερθεί το πλήθος στην πλ. Συντάγματος, διεκδικώντας επίλυση ζητημάτων της Πάτρας.

 

Πλην όμως, όπως τονίζει η παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ: 

 

«Η πρόταση του δημάρχου Πελετίδη, έλαβε μόλις 21 ψήφους από 49 δημοτικούς συμβούλους (42 παρόντες) και δεν πλειοψήφησε. Άρα με ποια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Πελετίδης νομιμοποιείται να καλεί και Δημάρχους στο πλευρό του;» αναρωτιέται, επισημαίνοντας ότι απέχοντας, δεν θα νομιμοποιήσει κομματικές φιέστες.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση της παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ είναι η παρακάτω:

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

 

«Με την ανακοίνωση της μηχανοκίνητης πορείας της Λαϊκής Συσπείρωσης εμπεριστατωμένα είχαμε αναλύσει και εξηγήσει ότι ο κ. Πελετίδης και το κόμμα του αποφάσισαν το πλαίσιο και την όλη κινητοποίηση (πριν από εμάς για εμάς). Οι εξελίξεις μας επιβεβαιώνουν...

 

Αντί να επιδιώκει ένα ενωτικό, καθολικό, πλατύ μέτωπο διεκδίκησης απέναντι στην κυβερνητική πολιτική μετατρέπει την εκδήλωση σε μία κομματική φιέστα.

 

Αποφάσισαν το ΚΚΕ, η Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας το όλο πλαίσιο, την ημέρα διεκδίκησης και εκ των υστέρων τέθηκε το θέμα στο Δημοτικό συμβούλιο ζητώντας να το νομιμοποιήσει.

 

Η πρόταση έλαβε μόλις 21 ψήφους από 49 δημοτικούς συμβούλους (42 παρόντες) δεν πλειοψήφησε. Άρα με ποια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Πελετίδης νομιμοποιείται να καλεί και Δημάρχους στο πλευρό του;

 

Σε συνέντευξή του καταγγέλλει τους προηγούμενους ως προσκυνημένους. Ας ονομάσει ποιοι δήμαρχοι ήταν προσκυνημένοι οι Άννινος, Καράβολας, Φλωράτος, Φούρας ή Δημαράς;

 

Καταγγέλλει όλα τα κόμματα πλην του ΚΚΕ καλώντας στο Σύνταγμα μόνο τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Όλο το προηγούμενο διάστημα με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας (που σταμάτησε την Πατρών Πύργου, την υπογειοποίηση του τρένου, κατάργησε την Νομική) υπήρξε καλός οικοδεσπότης σε όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη που επισκέφτηκαν την πόλη μας  κ.κ. Πέτσα, Θεοδωρικάκο, Καραμανλή. Τώρα καιρός για επαναστατική γυμναστική και μία κομματική φιέστα για την τιμή των όπλων.

 

«Με  εκκωφαντική απουσία διαλόγου με τους φορείς, χωρίς συζήτηση στην επιτροπή διαβούλευσης αλλά και απόντες μεγάλους φορείς και συλλόγους, όπως  Ιατρικός Σύλλογος, Δικηγορικός Σύλλογος, ΤΕΕ, Οικονομικό Επιμελητήριο, Επαγγελματικό κ.α.

 

Έχει εκ των προτέρων τορπιλίσει την ενότητα και επομένως το αποτέλεσμα προδεδικασμένο προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας...».

Δεν υπάρχουν σχόλια: