ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

2 ημερομίσθια της παγωνιάς πληρώνονται από τον εργοδότη

Κατά τις ημέρες που οι ιδιωτικές επιχειρήσεις τέθηκαν σε αναστολή λειτουργίας λόγω της έκτακτης κατάστασης από την κακοκαιρία «Ελπίδα», οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν κανονικά από τους εργοδότες τους. 

Από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ανακοινώθηκε το αυτονόητο, ότι για την Τρίτη 25 και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, στις περιοχές όπου τέθηκαν σε αναστολή οι ιδιωτικές επιχειρήσεις,  στο πλαίσιο της κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν για τις 2 αυτές ημέρες κανονικά από τους εργοδότες τους.

Ωστόσο για τις δύο αυτές ημέρες, οι εργοδότες απαλλάσσονται από την καταβολή των εργατικών και εργοδοτικών εισφορών, οι οποίες θα καλυφθούν από τον κρατικό Προϋπολογισμό. Με την σχετική νομοθετική ρύθμιση να προωθείται προς ψήφιση τις επόμενες ημέρες το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: