ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ξεκίνησαν αγωγές πολιτών για την κακοκαιρία!

Τρένο στα χιόνια

Μήνυση αναμένεται να καταθέσουν επιβάτες του τρένου το οποίο συγκρούστηκε με μηχανή τρένου του ΟΣΕ λίγο μετά τις 20:00 της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Η επιβατική αμαξοστοιχία στην οποία επέβαιναν 200 άτομα συγκρούστηκε με μηχανή τρένου του ΟΣΕ, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της Δαύλειας, έξω από τη Λιβαδειά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση δικηγορικού γραφείου, «οι επιβάτες της εν λόγω αμαξοστοιχίας βίωσαν τις συνέπειες ανεπίτρεπτων σφαλμάτων και ολιγωριών, ενώ η προκλητική απουσία των υπευθύνων κατά τη μακρά διάρκεια του εγκλωβισμού τους επέτεινε τον εις βάρος τους κίνδυνο. Η διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών στο βασικό μέσο σταθερής τροχιάς που συνδέει τις δυο μεγαλύτερες πόλεις της χώρας μας αποτελεί ένα φαινόμενο ασύνηθες σε τέτοια έκταση στο δυτικό κόσμο, για το οποίο μέχρι και σήμερα ουδείς έχει λογοδοτήσει».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι το δικηγορικό γραφείο, εκπροσωπώντας μεγάλο αριθμό επιβατών της εν λόγω αμαξοστοιχίας, «προτίθεται να ενεργοποιήσει την εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση, καταθέτοντας τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου».

Υπενθυμίζεται από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν 11 άτομα.

Τέλος, αναφορικά με την κακοκαιρία «Ελπίδα», υπενθυμίζεται ότι ήδη κατατέθηκε η πρωτη αγωγή πολίτη που έμεινε εγκλωβισμένη στιο ΙΧ της  περισσότερο από 16 ώρες στην Αττική Οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: