ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ: Οργή για την ανυπόστατη δημοσκόπηση του Alpha

Δημοσκόπηση στον Alpha
 

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία προκάλεσε δημοσκόπηση που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Alpha.  Πρόκειται για την άγνωστη εταιρεία ABACUS, με τα ευρήματα να τα παρουσιάζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Γιάννης Κωνσταντινίδης.

Την ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για τη δημοσκόπηση μερικά λεπτά μετά την προβολή αυτής, από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

“Ο πανικός του κ. Μητσοτάκη είναι γνωστός και δεν κρύβεται. Το ίδιο και η επιρροή του στα ΜΜΕ.

Είχαμε όμως την αίσθηση ότι στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha θα κρατούσαν τουλάχιστον τα προσχήματα και θα προστάτευαν το κύρος του καναλιού. Πέσαμε έξω.

Τη μέρα που η Αττική και αρκετές περιοχές της πατρίδας μας μετρούν ακόμη τις πληγές τους και η χώρα καταγράφει ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ με 115 θανάτους, έκριναν σκόπιμο να επιστρατεύσουν πρωτοεμφανιζόμενη δημοσκοπική εταιρεία και έναν πρώην πολιτευτή στο Ποτάμι, για να συνεχίσουν το γνωστό έργο της δημοσκοπικής περίθαλψης των κυβερνητικών τραυμάτων.

Μόνο που όλο αυτό άρχισε πια να γίνεται κουραστικό και γυρνάει μπούμερανγκ.

Οι πολίτες τους έχουν πάρει χαμπάρι”.

 


Και ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά η παντελώς άγνωστη δημοσκοπική εταιρεία Abacus Research να δώσει χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη που θάφτηκε στα χιόνια της κακοκαιρίας. Η δημοσκόπηση μεταξύ άλλων βγάζει μπροστά τη ΝΔ με 14,5%.

Ποια είναι η όμως η Abacus Research; Σύμφωνα με την ταυτότητα στην ιστοσελίδα της, εδρεύει στους Αμπελόκηπους, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι διαθέτει λογαριασμό email στη Google.

Abacus

Την ίδια στιγμή τα στοιχεία που έχει δώσει στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο είναι ολίγον μπαγιάτικα, καθώς παραπέμπει σε ανύπαρκτη ιστοσελίδα.

Abacus

Παράλληλα τάζει αμοιβή σε όσους συμμετέχουν στις έρευνές της. «Σας ενδιαφέρει να παίρνετε μέρος σε έρευνες με αμοιβή; Μπορούμε να σας ειδοποιούμε είτε τηλεφωνικά είτε μέσω διαδικτύου. 

Έναντι της συμμετοχής σας θα υπάρχει κάθε φορά κάποια αμοιβή, είτε σε ηλεκτρονική επιταγή από σουπερμάρκετ, είτε σε χρήματα σε κάποιον λογαριασμό σας. 

Το ύψος της αμοιβής θα είναι διαφορετικό ανάλογα με την διάρκεια του ερωτηματολογίου. Θα μπορείτε να συμμετέχετε σε περισσότερες έρευνες, μετά από πρόσκλησή μας. 

Δεν παίρνετε κάποια δέσμευση, δεν θα είναι με κάποιον τρόπο υποχρεωτικό για σας να λάβετε μέρος όταν σας στείλουμε κάποια πρόσκληση. 

Κάθε φορά μπορείτε να επιλέγετε αν θα απαντήσετε στην συγκεκριμένη έρευνα και να πάρετε την αμοιβή ή όχι» αναφέρει στην ιστοσελίδα σας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: