ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Αποχαιρέτησε τα επίγεια στα 74 του, ο Γιώργος Σίδερης

Συλλυπητήρια της Παναχαϊκής και του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Σε ηλικία 74 ετών άφησε τα επίγεια ο θρύλος της Παναχαϊκής, την δεκαετία του '70, Γιώργος Σίδερης. Ο εκλιπών αγωνίστηκε για μια δεκαετία από το 1960 και μετά με την ομάδα της Πάτρας.

Επίσης ήταν μέλος της Παναχαϊκής που αγωνίστηκε στην Ευρώπη και το Κύπελλο UEFA. Φόρεσε επίσης, τις φανέλες της Προοδευτικής Πατρών, του Πανηλειακού και της Θύελλας Πατρών.

Σε ανακοίνωση της Παναχαϊκής για τον θ'ανατο του πρώην αθλητή της αναφέρονται τα παρακάτω:

 «Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (28/1) ένας άνθρωπος που τίμησε τη φανέλα της Παναχαϊκής. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής Γιώργος Σίδερης δεν είναι πλέον κοντά μας.

Ο Γιώργος Σίδερης ήταν μέλος των σπουδαίων ομάδων της Παναχαϊκής που έκαναν εντυπωσιακές πορείες στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου και φυσικά σημαντικό κομμάτι της ομάδας που έπαιξε στην Ευρώπη.

Σύσσωμη η οικογένεια της Παναχαϊκής εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Σίδερη. Καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».

Επίσης σε ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την απώλεια του Γιώργου Σίδερη, αναφέρονται τα παρακάτω:

«...ο Ζευγαρίδης, Νικολάου μπακ γερά, κι ο Σίδερης ειν' πάντα πρώτος στην σειρά... Παναχαϊκή, Παναχαϊκή, με το σπαθί σου μπήκες στην Α' Εθνική...».

«Η Πάτρα αποχαιρετά έναν ακόμη παίχτη της ιστορικής Παναχαϊκής, τον Γιώργο Σίδερη. Τον διέκρινε η σεμνότητα αλλά και η μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο που αποτελούσε τον βράχο της αμυντικής ζώνης. 

Το Τμήμα Αθλητισμού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας, εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Γιώργου Σίδερη, του ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής που τ' όνομά του έγινε τραγούδι κατά την άνοδο της ομάδας στην Α' Εθνική». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: