ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022


Τελικά  ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης, ενημέρωσε ότι θα βγει ο Στρατός για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς!

 Δίχως τέλος είναι το «επιτελικό» μπάχαλο, καθώς η κακοκαιρία «Ελπίδα» ανέδειξε την ανικανότητα της κυβέρνησης, στη διαχείριση έκτακτων αναγκών, για ακόμη μια φορά.

Ωστόσο, εκτός όμως από τη δεδομένη ανευθυνότητα της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη, αποδείχθηκε ότι κυβερνητικοί παράγοντες βάλθηκαν να παίξουν με τα νεύρα των ανθρώπων που παραμένουν αβοήθητοι στην Αττική οδό, ακόμη και για 10 σχεδόν ώρες.

Συγκεκριμένα, περίπου 12 λεπτά πριν τις 5 το απόγευμα, ενημερωτικό δελτίο του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, επικαλούμενο πηγές της Πολιτικής Προστασίας, ανέφερε ότι η κυκλοφορία στην Αττική Οδό «ομαλοποιείται σταδιακά». 

Τελικά  ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης, ενημέρωσε ότι θα βγει ο στρατός για να απεγκλωβίσει τους οδηγούς. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα γίνει από έξι σημεία.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες κλείνουν την Νέα Οδό για να στείλουν εκχιονιστικά στην Αττική Οδό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: