ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

«Ο Μπονάνος με τα λόγια, χτίζει ανώγεια και κατώγια»

Φωτογραφία αρχείου της 28-5-2020. Από την επιτόπια παρουσία της Περιφέρειας στα έργα καθαρισμού του χώρου του Κολυμβητηρίου  Αγυιάς. Έκτοτε ουδέν. Μέχρι την πρόσφατη δήλωση Μπονάνου για ανακατασκευή κλπ και κλπ!


Ανακοίνωση του Τμήματος Αθλητισμού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας, σχετικά με την ανακοίνωση ''ανακατασκευής'' του Κολυμβητηρίου Αγυιάς - να δώσουν όσα στοιχεία διαθέτουν στην δημοσιότητα, σχετικά!

 

Από το Τμήμα Αθλητισμού της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας, σχετικά με την ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας για την... ανακατασκευή του Κολυμβητηρίου της Αγυιάς, αναφέρονται τα παρακάτω:


«''Ο Λευτέρης με τα λόγια, χτίζει ανώγεια και κατώγια'', λέει μια παροιμία και αυτήν επιβεβαιώνει κάθε φορά η τοπική Νέα Δημοκρατία που αναφέρεται στην ''ανακατασκευή του Κολυμβητηρίου'' στην Αγυιά. 

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε προχθές στην ύπαρξη σχετικής μελέτης αλλά ουδείς ως τώρα γνωρίζει, ποιός έκανε αυτή την μελέτη, αν δηλαδή έγινε με ανάθεση σε ειδικό γραφείο μελετών ή την έκαναν οι υπηρεσίες της ΓΓΑ, ούτε βέβαια μας λένε πόσο κόστισε αυτή η μελέτη και τι εργασίες προβλέπει. 

Μόνο γενικόλογες αναφορές και ευχαριστίες στον Υφυπουργό Αθλητισμού...

Τους καλούμε να δώσουν όσα στοιχεία διαθέτουν στην δημοσιότητα, σχετικά: 

* Με τον συντάκτη της Μελέτης αναμόρφωσης του Κολυμβητηρίου και του περιβάλλοντος χώρου. 

* Με το Κόστος της μελέτης

* Με τις εργασίες αναμόρφωσης που προβλέπει η μελέτη 

* Με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την κατασκευή των ''προβλεπόμενων'' έργων που σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χ. Μπονάνο ''θα ξεκινήσουν εντός του 2022''.

Περιμένουμε απαντήσεις με συγκεκριμένα δεδομένα και όχι απλά πολιτικούς...αφορισμούς.

Θεωρούμε πώς ο λαός τη Πάτρας και ειδικά ο αθλητικός κόσμος της Πόλης μας και της Αχαϊας δικαιούται να γνωρίζει τι πρόκειται να γίνει στο, εδώ και χρόνια, εγκαταλελειμμένο Κολυμβητήριο της Αγυιάς».   


28 Μαΐου του 2020. Μία ακόμη εξαγγελία για ανακατασκευή του Κολυμβητηρίου Αγυιάς, εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας.

  

Είχε προηγηθεί η εξαγγελία Πελετίδη για κατασκευή δημοτικού κολυμβητηρίου στον χώρο του εγκαταλελειμμένου. Ενδιαμέσως είχε επιλεγεί για τους Μεσογειακούς Αγώνες, αλλά το κόστος απέτρεψε τις εργασίες παρά την επιλογή του, από την διοίκηση των Μεσογειακών Αγώνων. Στη φωτογραφία ο αντιδήμαρχος δείχνει στον... περιηγητή Πελετίδη, που θα κάνει την... τρύπα για τον θεμέλιο λίθο. Αφού προηγουμένως η κυβέρνηση της ΝΔ διαθέσει χρήμα γιαυτό! Που δεν διέθεσε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: