ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Ντροπή - Μεταφέρουν με την κουβέρτα το φέρετρο



 

Αδιανόητες εικόνες έρχονται από την περιοχή του Ζωγράφου όπου βυθίστηκε στα χιόνια λόγω της κακοκαιρίας. Όπως καταγγέλλουν χρήστες στα social media, μεταφέρονται οι νεκροί σε φέρετρα με τη βοήθεια κουβέρτας.

«Μεταφέρουν οι συγγενείς τους νεκρούς δυο στενά με κουβέρτα (ως έλκηθρο) λόγω ολισθηρότητας (παγοδρόμιο) Και ο δήμος δε σηκώνει το τηλέφωνο σε καμία υπηρεσία. Δεν ανοίγουν δρόμους, δεν ρίχνουν αλάτι, και είναι άφαντοι στην περιοχή νεκροταφείο Ζωγράφου. Αθήνα - Ζωγράφου 2022. Μεταδώστε την κατάντια μας» αναφέρει χρήστης στο Facebook που παραθέτει τα ντοκουμέντα.


 Σε άλλο βίντεο φαίνεται η μάχη που έδωσαν από το γραφείο τελετών προκειμένου να μετακινήσουν το φέρετρο, το οποίο κυριολεκτικά το σέρνουν στα χιόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: