ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Kαθαρίζουν την μπόχα που βγαίνει από το νότιο πάρκο Πάτρας

Πάτρα: Kαθαρίζοντας τους- βουλωμένους;- ...

Συνεργεία της ΔΕΥΑΠ καθαρίζουν τους αγωγούς που βγαίνουν στη θάλασσα στο νότιο πάρκο εν μέσω της κακοκαιρίας Λέανδρος. Με τσουγκράνες, με εκσκαφείς και με μηχανήματα πίεσης νερού.

Προφανώς οι αγωγοί βούλωσαν λόγω και της κακοκαιρίας με αποτέλεσμα να προκύψουν προβλήματα. Όπως έχει γράψει το thebest.gr, το κομμάτι που περικλείεται από τις οδούς Τριών Ναυάρχων - Ναυαρίνου - Κάθοδος Γλαύκου - Ακτή Δυμαίων δεν  είναι συνδεδεμένο με το δίκτυο της ΔΕΥΑΠ και τον Βιολογικό Καθαρισμό (ο αγωγός μεταφοράς περνάει ακριβώς κάτω από την Ναυαρίνου).

Τα λύματα από αυτό το πυκνοκατοικημένο κομμάτι της Πάτρας καταλήγουν με ορατούς -στον επισκέπτη του Πάρκου- αγωγούς, μπροστά στη θάλασσα. Εξ oυ και η έντονη μυρωδιά.

Οι φωτο είναι τραβηγμένες από τον Αλέξη Γκλαβά.

 

 
 
Thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: