ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Αλ. Τσίπρας: Απότιση φόρου τιμής στο μνημείο Τεμπονέρα


Στη συνέχεια γύρω στις 12 το μεσημέρι συναντήθηκε με παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς της Πάτρας


Σε μια ιδιαίτερη κίνηση, γεμάτη συμβολισμούς, προχώρησε σήμερα, πρωί της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου, τέσσερις μέρες από την συμπλήρωση 30 χρόνων, από την δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονερα, κατά την επίσκεψή του στην Πάτρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Αχαΐας, Αλέξης Τσίπρας. 

Συνοδεύονταν από τους βουλευτές Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστα Μάρκου, ενώ παρών έδωσε και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Αριστεράς ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ Γιώργος Ρώρος με τους δημοτικούς συμβούλους Ηλία Γρηγόρη και Γιάννη Τσιμπούκη, όπως και στελέχη της παράταξης και της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, αλλά και απλοί πολίτες που θέλησαν να ακούσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού ήταν ο πρώην Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, που επισκεύτηκε και το νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας, η πρώην υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και ο πρ. υπ. Εσωτερικών Αλ. Χαρίτσης

Προηγουμένως είχε επαφές με τη διοίκηση και τους εργαζομένους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο της Πάτρας.


Ο πρώην πρωθυπουργός κατέθεσε λίγα λουλούδια στο μνημείο του καθηγητή τιμώντας τη θυσία του, καθώς έπεσε άπνους από το λοστάρι (σκύλα) του τότε δημοτικού συμβούλου και προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, Γιάννη Καλαμπόκα.

Η επίσκεψη στην Πάτρα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα έγινε στο πλαίσιο  μια σειράς περιοδειών σε ολόκληρη τη χώρα. 

Επισκεύθηκε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου είχε συνάντηση με τη διοίκηση του νοσοκομείου και εκπροσώπους του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, γύρω στις 10:30 το πρωί.

Στη συνέχεια γύρω στις 12 το μεσημέρι συναντήθηκε με παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς, πχ επιμελητήριο Αχαΐας, Εμπορικό Σύλλογο κ.α. αλλά και επαγγελματίες από το χώρο της εστίασης.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου Αλέξη Τσίπρα, στην Πάτρα

10:30  Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Σύσκεψη με τη Διοίκηση και Διευθυντές κρίσιμων κλινικών του Νοσοκομείου στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Συνάντηση με εργαζόμενους.

12:00  Σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς της Αχαΐας (Αίθουσα Επιμελητηρίου Αχαΐας)

13:30  Συνάντηση με επιχειρηματίες της πόλης και εργαζόμενους σε κλάδους που πλήττονται από την πανδημία.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: