ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Ανεμοβλογιά έπεσε στις φυλακές Αγ. Στεφάνου


Σε μια σοβαρή καταγγελία για το πώς αντιμετώπισαν στις Φυλακές του Αγίου Στεφάνου κρατούμενους που νόσησαν από ανεμοβλογιά προχώρησε το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Κώστας Μάρκου.

 Όπως υποστήριξε ο κ. Μάρκου 9 κρατούμενοι του σωφρονιστικού καταστήματος κόλλησαν ανεμοβλογιά όμως τους επισκέφθηκε μόλις μια φορά γιατρός και η διοίκηση απλά τους απομόνωσε για να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά.

Μάλιστα, όπως είπε ο βουλευτής, ο ένας εκ των κρατουμένων έκανε και πνευμονία.

Αναλυτικά μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7», ο κ. Μάρκου δήλωσε τα εξής:

«Στον Άγιο Στέφανο, από τις 26 Δεκεμβρίου, είχαμε 9 κρατούμενους με ανεμοβλογιά και εκείνο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι του επισκέφθηκε μια φορά γιατρός, γιατί στο σωφρονιστικό κατάστημα δεν υπάρχει γιατρός.

Ο διευθυντής δεν διέκοψε τις διακοπές τους και είχαμε 9 κρατούμενους σε καθεστώς απάνθρωπης απομόνωσης, με ανεμοβλογιά, με ότι σημαίνει αυτό.

Ο ένας έκανε πνευμονία καθώς η ανεμοβλογιά στους ενήλικες είναι βαριά νόσος.

Τους είδε μια φορά γιατρός. Δεν ξαναεμφανίστηκε γιατρός στους ανθρώπους, τους έβαλαν σε μια πτέρυγα απομόνωσης και όποια είναι τύχη τους και παραμένουν ακόμα εκεί σε απομόνωση, χωρίς να έχει πάει, μέχρι χθες τουλάχιστον ούτε η Δημόσια Υγεία για να τους δεις»

Πηγή: Thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: