ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Τσίπρας: «Καλωσορίζουμε τη ΝΔ στη στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ»

Να αναλάβουν τις ευθύνες τους στα εθνικά ζητήματα κάλεσε την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευσε τη «γαλάζια» στροφή 180 μοιρών τόσο στο ζήτημα της επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο, όσο και στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατήγγειλε τις διαρκείς κυβερνητικές αντιφάσεις της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική, ενώ ζήτησε  η Ελλάδα να είναι κάθετη στις διερευνητικές με την Τουρκία για δήθεν «γκρίζες ζώνες» και αποστρατικοποίηση των νησιών.

«Καλωσορίζουμε την επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας στο Ιόνιο. Και βεβαίως καλωσορίζουμε κι εσάς κύριε Μητσοτάκη σε μια ακόμα στρατηγική επιλογή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζοντας πως όταν η προηγούμενη κυβέρνηση ανακοίνωσε τη θέση αυτή τον Οκτώβριο του 2018 η ΝΔ και ο σημερινός πρωθυπουργός προσωπικά, ως αντιπολίτευση, τότε τη λοιδόρησε και την υπονόμευσε δημόσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: