ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Πώς ανοίγουν από Δευτέρα καταστήματα και Ιεροί Ναοί


Στην επαναλειτουργία του συνόλου του λιανικού εμπορίου από την προσεχή Δευτέρα 18/1 προχωρά το αρμόδιο υπουργείο.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα ανέφερε ότι θα ανοίξουν και οι λατρευτικοί ναοί.

Κατά τις λειτουργίες θα επιτρέπεται ένα άτομο ανά 25 τετραγωνικά μέτρα, με ανώτατο όριο τα 50 άτομα και υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδη σε λειτουργία τίθενται και τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, οι υπηρεσίες διαιτολογίας και φροντίδας σώματος, τα ΚΤΕΟ αλλά όχι τα γυμναστήρια. Επαναλειτουργούν και τα εμπορικά κέντρα.

Σε περιοχές αυξημένου κινδύνου, όπως για παράδειγμα η Δυτική Αττική τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με click away.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης τα καταστήματα θα λειτουργήσουν με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας 07:00 - 20:00.

Οι μετακινήσεις από και προς τα καταστήματα θα γίνονται με την αποστολή sms στο 13033 με τον κωδικό 2. Το sms θα έχει διάρκεια δύο ωρών με βάση την ώρα αποστολή του sms.

Οι μετακινήσεις από και προς τα καταστήματα θα γίνονται με την αποστολή sms στο 13033 με τον κωδικό 2. Το sms θα έχει διάρκεια δύο ωρών με βάση την ώρα αποστολή του sms.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, στα καταστήματα επιτρέπεται να βρίσκονται ταυτόχρονα 4 πελάτες ανά 100 τμ και ένας επιπλέον πελάτης για κάθε επιπλέον 25 τμ .

Όσον αφορά στους εξωτερικούς χώρους των εμπορικών κέντρων που επανλειτουργούν, επιτρέπεται 1 πελάτης ανά 25 τμ.

Στα ταμεία θα πρέπει να τηρείται απόσταση 2 μ. μεταξύ των πελατών. Επιπλέον, στα κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και διαιοτλογικές υπηρεσίες πρέπει να τηρείται επίσης απόσταση 2 μ μεταξύ των θέσεων εργασίας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε η προαιρετική λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 24/1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: