ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Ώρα απολογίας για θαλασσοδάνεια τραπεζιτών προς ΝΔ - ΠΑΣΟΚ


Από το γραφείο της ανακρίτριας καλούνται να περάσουν τραπεζίτες και στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αναφορικά με το σκάνδαλο των «θαλασσοδανείων».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια κατά της διαφθοράς, Βασιλική Μπράτη, έχει ήδη αποστείλει τις πρώτες κλήσεις για απολογία, στα πρώτα τραπεζικά στελέχη για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας, ενώ σύντομα αναμένονται κλήσεις και στους υπεύθυνους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για ηθική αυτουργία στην απιστία.

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έσπευσε -και με διατάξεις και εν μέσω πανδημίας- να παύσει της διώξεις σε τραπεζίτες μέσω του νόμου 4637 του 2019, ο οποίος ορίζει ότι η ποινική δίωξη των τραπεζικών στελεχών δεν θα γίνεται πλέον αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα, αλλά μετά από έγκληση που θα υποβάλλουν, εάν κρίνουν ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο, τα ίδια τα πιστωτικά ιδρύματα.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι εν μέσω πανδημίας η κυβέρνηση πέρασε ΠΝΠ με την οποία εξαιρούνται από την αναστολή παραγραφής, που δόθηκε λόγω των κλειστών δικαστηρίων, όλες οι υποθέσεις για μεγάλα τραπεζικά σκάνδαλα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: