ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Η Φ. Γεννηματά καθαίρεσε τον Ανδρ. Λοβέρδο


Δεν του έκαναν καλό οι συνεχείς σεμπριές που φιλοτεχνούσε ο βουλευτής με την στήριξη των Νεοδημοκρατικών ΜΜΕ και με την... χορηγία του Μαξίμου!

Στην καθαίρεση του Ανδρέα Λοβέρδου από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΙΝΑΛ, προχώρησε η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, μετά από τις συνεχείς σεμπριές που φιλοτεχνούσε ο βουλευτής με την στήριξη των Νεοδημοκρατικών ΜΜΕ και με την... χορηγία του Μαξίμου!

Σε ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι τη θέση του αναλαμβάνουν οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην σχετική απόφαση: «Με απόφαση της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με το άρθρο 17 του Κανονισμού της Βουλής, ορίζονται, κατά σειρά, οι βουλευτές Κώστας Σκανδαλίδης και Μιχάλης Κατρίνης».


Ανδρ. Λοβέρδος: Ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε

Με μια λιτή δήλωση αντέδρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην αντικατάστασή από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής. 

«Η αντικατάστασή μου ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής υπήρξε επιλογή και απόφαση της προέδρου κ. Φ.Γεννηματά, την οποία και ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου παρείχε να εκπροσωπώ στη Βουλή το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επί πεντέμισι έτη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: