ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Αλ. Τσίπρας: Ακατανόητο το πρόστιμο των 500 ευρώ!

Αντιμετωπίζετε την πανδημία με τον Χρυσοχοΐδη κύριε Μητσοτάκη!

Την έντονη αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε η αύξηση του προστίμου από 300 σε 500 ευρώ, για την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας για τον κορονοϊό που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εκεί που είστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί είναι στα μέτρα και στην τήρησή τους. Ενδεχομένως αυτό να αδικεί τους κ. Κικίλια και Κοντοζαμάνη αλλά μάλλον η πανδημία αντιμετωπίζεται με τον κ. Χρυσοχοΐδη και όχι με τον υπουργό Υγείας» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κατά τη δευτερολογία του.

«Τι ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η απόφαση; Είναι θέμα χρημάτων η μη τήρηση των μέτρων; Είναι μικρό το πρόστιμο των 300 ευρώ για το μέσο πολίτη; Έχετε εικόνα τι σημαίνει για ένα εργαζόμενο που παίρνει 534 ευρώ με τα μέτρα στήριξής σας και να πρέπει να πληρώσει 500 ευρώ; Κάντε το πρόστιμο 534 ευρώ, ώστε όσα παίρνει, τόσα να δίνει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι εξαρτημένη από το μισθό και από το επίδομα. «Δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την απόφαση. Σηματοδοτεί το αίσθημα αδικίας που υπάρχει στην πλειοψηφία των πολιτών. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Είναι γενικευμένο το αίσθημα αδικίας» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε:

«Για να πάει στο περίπτερο κάποιος πρέπει να στείλει sms αλλά την ίδια στιγμή κάποιος μπορεί να κάνει χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Ντουμπάι. Δε σας λέμε ότι τα μέτρα δεν είναι χρήσιμα και αναγκαία αλλά πρέπει να ισχύουν για όλους. Αυξάνετε το πρόστιμο στους φτωχοδιαβόλους».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στη στροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «σπεύδετε με χέρια και πόδια να εφαρμοστεί αυτή η Συμφωνία, καλά κάνετε. Από αυτό το βήμα σας είχα πει κάτι. Η ιστορία τιμά αυτούς που τη γράφουν, όχι αυτούς που σέρνονται από πίσω της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: