ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

Έφυγε ο αγωνιστής της Αριστεράς Γ. Νικολακόπουλος

Κηδεύεται αύριο από τον Ι.Ν. Αναλήψεως Ψαροφαΐου

Από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως Ψαροφαΐου θα γίνει η εκφορά της σορού του αγωνιστή Γιάννη Νικολακόπουλου, ετών 70 αύριο Κυριακή17-1-2021, στις 12.30 και η ταφή στο κοιμητήριο της Αγ. Τριάδας Ζαρουχλεΐκων. Ο αείμνηστος υπέκυψε στο μοιραίο της επάρατου νόσου του προστάτου, σήμερα το πρωί, αφού πάλεψε επί δεκαπενταετία και πλέον μαζί της. 

Στην ζωή του δεν ευτύχισε να παντρευτεί και δεν απέκτησε διαδόχους. Απέκτησε όμως εγγονές από τον γάμο της αδελφής του η οποία τον περιέθαλπε στην οικία της κια ανίψια. Δούλεψε το επάγγελμα του πιτόρου, από το οποίο και συνταξιοδοτήθηκε.  

Η είδηση της απώλειάς τους προκάλεσε αισθήματα θλίψης σε όσους τον γνώρισαν κια ιδιαίτερα στο χώρο της Αριστεράς την οποία σε ολόκληρη της ζωή του

«Με βαθειά οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Γιάννη Νικολακόπουλου. Ο Γιάννης Νικολακόπουλος υπήρξε διαχρονικά ο τυπικός εκπρόσωπος της Αριστεράς της ανιδιοτέλειας και του αγώνα. Άνθρωπος λαϊκός, χαμηλών τόνων, έντονα κοινωνικός, με βαθύ πολιτικό σκεπτικό, κριτικό πνεύμα και καθημερινή παρουσία στην «αγορά» της Πλατ. Γεωργίου. Με τίμησε με τη φιλία του και μοιραστήκαμε μαζί πολλές στιγμές και προβληματισμούς. Αποτελεί, για αυτούς που είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν, ένα διαρκές υπόδειγμα στάσης ζωής» αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ τ. πρόεδρος ΚΕΣΥ Κώστας Μάρκου.

«Ένας καλός σύντροφος , ένας ακέραιος Άνθρωπος και ένας ακριβός φίλος , ταξίδεψε για το επέκεινα… Πάλεψε χρόνια στα μαρμαρένια αλώνια το θεριό, μα στο τέλος τον λύγισε…. Έμαθε στον αγώνα από μικρό παιδί, όταν ορφάνεψε και μπήκε στη βιοπάλη. Σύνδεσε τη ζωή του με την Αριστερά , μέσα απ τις γραμμές του ΚΚΕ στην αρχή, του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΎ στη συνέχεια, της ΔΗΜΑΡ, επιλέγοντας τα τελευταία χρόνια τον δρόμο του ανένταχτου , αλλά πάντα του Αριστερού ενεργού Πολίτη. Αυστηρός πρώτα με τον εαυτό του, ακέραιος, δίκαιος, τζέντλεμαν, φίλος. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στις εγγονούλες του , που υπεραγαπούσε . Καλό Ταξίδι φίλε, οι βυσσινιές που μου χάρισες , θα σε θυμίζουν πάντα…».

Με τα παραπάνω αποχαιρετά τον Γιάννη Νικολακόπουλο, ο πρώην Γραμματέας του Συνασπισμού Χρ. Σταυρόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: