ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Αναβατόριο για τα ΑμΕΑ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»


Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, παρά τις δυσκολίες λόγω των ειδικών συνθηκών που έχει προκαλέσει η πανδημία, κατάφερε να δρομολογήσει τις διαδικασίες για την προμήθεια του ειδικού αναβατορίου το οποίο από την περασμένη Παρασκευή λειτουργεί και εξυπηρετεί τα ΑμΕΑ που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων του «Α. Πεπανός».

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης και φυσικά το προσωπικό του ΠΕΑΚ παραβρέθηκαν στην παραλαβή του και παρακολούθησαν την λειτουργία του, η οποία μάλιστα έγινε στην διάρκεια της προπόνησης ομάδας ΑμΕΑ το πρωί της Παρασκευής.

Το αναβατόριο είναι πλέον στην διάθεση των ομάδων ΑμΕΑ που χρησιμοποιούν τις κολυμβητικές δεξαμενές ενώ η προμήθεια και λειτουργία του αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την βελτίωση των συνθηκών άθλησής τους, η οποία σημειωτέον επανεκκίνησε με βάση τα νέα μέτρα τα οποία ισχύουν από τις αρχές του 2021.

Με αφορμή τη λειτουργία του αναβατορίου ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας Νίκος Παπαδημάτος δήλωσε πως δεν αρκεί μόνον η βούληση, αλλά σημαντική είναι και η προσπάθεια και φυσικά τα χρήματα για να υλοποιήσεις μία απόφαση και πρόσθεσε:

«Μέχρι σήμερα δεν είχε υλοποιηθεί καθαρά για λόγους οικονομικούς.  Με τον νέο προϋπολογισμό για τον οποίο πλέον εμείς έχουμε την ευθύνη της διαχείρισης και του προγραμματισμού, η προμήθεια του αναβατορίου ήταν η πρώτη μας κίνηση για το 2021.

Ήταν μία πρωτοβουλία η οποία αποτελούσε υποχρέωσή μας και στην προκειμένη περίπτωση η πρόσβαση των ΑμΕΑ στην πισίνα είχε για εμάς προτεραιότητα, αφού δίνεται η δυνατότητα πολύ πιο εύκολα από πριν να κάνουν χρήση της πισίνας όλα τα παιδιά των συνδημοτών μας. Αυτό σε κάνει σαν άνθρωπο χαρούμενο».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: