ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Μιλούν και αποκαλύπτουν ενδεχόμενο καλπονοθείας!

 

 

Σκοπεύουν να αλλοιώσουν τις εκλογές οι τραμπιστές του Κούλη, καλώντας να ψηφίσουν οι θιασώτες του Τραμπ από την Αμερική! Και δεν ντρέπονται που το λένε! Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες!


Είναι τόσο ξετσίπωτοι, τόσο τρισάθλιοι, που ''ξεβρακώνονται'' μόνοι τους και αποκαλύπτουν τα μαφιόζικα σχέδιά τους για την επιβίωσή τους. Σκοπεύουν να αλλοιώσουν τις εκλογές οι τραμπιστές του Κούλη, καλώντας να ψηφίσουν οι θιασώτες του Τραμπ από την Αμερική! Και δεν ντρέπονται που το λένε! Αλλά έχουν γνώση οι φύλακες! 

Κι ας μας λένε ότι πρέπει να συνεχίσει η αλητεία που μας κυβερνά, διότι είναι για το καλό μας, για την υγεία μας. Είναι στημένο το παιχνίδι τους σαν ντα στημένα του ποδοσφαίρου από τον κουμπάρο του Κούλη, που αθωώθηκε λόγω παραγραφής  του αδικήματος, αφού άφησαν την 5ετία να παρέλθει!

Πρέπει να είναι αθεράπευτα ουτοπικός, για να μη χρησιμοποιήσω άλλο χαρακτηρισμό, κάποιος για να πεισθεί πως τόση μπατσοκρατία, τόσες αστυνομίες ειδικού σκοπού, δημιουργήθηκαν από τον Μητσοτάκη για να προστατεύσουν την υγεία μας! 
 
Μόνοι κάποιοι ανιστόρητοι συνδικαλιστές της Αστυνομίας υποστηρίζουν τα μέτρα του Κούλη. Ακόμη και οι σοβαροί άνθρωποι μέσα στην ΕΛΑΣ το φωνάζουν: Δεν είναι δουλεία μας να κυνηγούμε την κοινωνία που αντιδρά στα αντιδημοκρατικά μέτρα. 
 
Να προφυλαχτεί θέλει ο κυβερνητικός θίασος από το βουβό κύμα της αγανάκτησης φοιτητών, επαγγελματιών, δυστυχισμένων ανθρώπων της Τέχνης κάθε μορφής, εργαζομένων, συνταξιούχων και τόσων άλλων κοινωνικών ομάδων, που βρίσκονται στα κάγκελα, βυθισμένοι στην οικονομική και κοινωνική δυστυχία! 
 
Γιατί είναι σίγουρο, σαν τελειώσει αυτή η πανδημία, θα έρθει η ώρα του απολογισμού της οικονομικής πανδημίας προς τους κοινωνικά και οικονομικά γκρεμισμένους. 
 
Και να είστε σίγουροι ότι αυτός ο απολογισμός δεν θα είναι καθόλου, μα καθόλου ήρεμος! Η χύτρα της εξαθλίωσης βράζει κι αλίμονο όταν θα σκάσει... το καπάκι! 
 
Τρέμουν την ώρα τα τρωκτικά του κρατικού κουμπαρά!
 
Να τι γράφει το in.gr, το δικό τους!

«Για τον κομματικό μηχανισμό της ΝΔ είναι ίσως η μεγαλύτερη οργανωτική προτεραιότητα. Για την κυβέρνηση αποτελεί ένα σημαντικό, κρυφό χαρτί για τη στιγμή της επόμενης κάλπης. Μπορεί το κεφάλαιο «ψήφος αποδήμων» να βρίσκεται πλέον εκτός του δημόσιου τερέν και η εκλογική… σκόνη να βρίσκει τακτικά άλλες ευκαιρίες στο πολιτικό πεδίο για να σηκωθεί, ωστόσο εντείνονται στο παρασκήνιο οι διεργασίες κυβέρνησης και κόμματος, οι εκτιμήσεις για την αχαρτογράφητη «δεξαμενή» των εκτός επικρατείας εκλογέων και, κυρίως, η προσπάθεια να κλείσει γρήγορα και η τελευταία εκκρεμότητα.

Ηταν στα μέσα του περασμένου φθινοπώρου όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκιαγραφούσε για τελευταία φορά την εικόνα από το μέλλον: τις επόμενες εκλογές με κάλπες ανά τον κόσμο. «Με τη διαφορά της ώρας, πρώτοι εσείς θα ψηφίσετε!» έλεγε τότε ο Πρωθυπουργός σε ομογενείς της Αυστραλίας.

Ωστόσο περισσότερο πολιτικό βάρος είχε η ειδική αναφορά του στις νεότερες γενιές, «όσους έφυγαν από την Ελλάδα την τελευταία δεκαετία και θα έχουν δικαίωμα ψήφου από τον μόνιμο τόπο κατοικίας τους χωρίς να επιστρέψουν». Αυτή ανέδειξε εμμέσως το πού προσανατολίζεται σε μεγαλύτερο βαθμό η διαδικτυακή πύλη «πιστοποίησης» των εκλογέων».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: