ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Η επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα “ξύπνησε” την ΝΟΔΕ Αχαΐας


 

«Την επόμενη φορά, στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που χαρακτηρίζει το χώρο μας, δεν θα παραλείψουμε να ζητήσουμε από τη τοπική ΝΟΔΕ τη συμβολή της στη λίστα των συμμετεχόντων στη σύσκεψη!» σχολιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


Σχόλιο στον «ΚΟΣΜΟ της Ενημέρωσης»

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας στην ανακοίνωση της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα, η οποία έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, προκαλώντας ανησυχία στους βουλευτές της ΝΔ (βουλεύτρια Αλεξοπούλου κ.α.) και γενικότερα στο κυβερνητικό κόμμα που άκουσε συνταξιούχο της Πάτρας να ζητεί επάνοδο του Τσίπρα στην κυβέρνηση διότι με Μητσοτάκη έχουμε καταστραφεί!

Στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  τονίζεται πως η επίσκεψη Τσίπρα ''ξύπνησε'' την ΝΟΔΕ Αχαΐας και είναι το παρακάτω:

«Το απόγευμα της Τετάρτης ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα. Ήταν τόσο μεγάλος ο θετικός απόηχος της παρουσίας του στην πόλη που έβγαλε από τον λήθαργο μέχρι και την τοπική οργάνωση της ΝΔ. Είναι και αυτό ένα ακόμα θετικό επακόλουθο που καλωσορίζουμε. Ελπίζουμε ότι βγαίνοντας από το λήθαργο θα καταφέρει να λειτουργήσει και τα γραφεία της. 

Την επόμενη φορά, στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που χαρακτηρίζει το χώρο μας, δεν θα παραλείψουμε να ζητήσουμε από τη τοπική ΝΟΔΕ τη συμβολή της στη λίστα των συμμετεχόντων στη σύσκεψη! Θα συμβουλεύαμε τη ΝΟΔΕ την ίδια λίστα να προτείνει στον Πρωθυπουργό όταν και αν επισκεφτεί την Αχαΐα αναιρώντας έτσι τη μέχρι στιγμής τακτική του στις επισκέψεις του να συναντάται μόνο με διορισμένους από τον ίδιο κυβερνητικούς εκπροσώπους». 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: