ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Κηδεύτηκε σήμερα ο Γιάννης Νικολακόπουλος

Με πλήρη σεμνότητα , όπως άρμοζε στην περίπτωση, τελέστηκε η κηδεία του αείμνηστου Γιάννη Νικολακόπουλου, ετών 70, σήμερα Κυριακή 17-1-2021, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Ψαροφαΐου.
 
Παρόντες ήσαν συγγενείς, φίλοι και παλιοί σύντροφοι του αείμνηστου από τον χώρο της Αριστερά, στον οποίο θήτευσε μέχρι το τέλος της ζωής του.
 
Το στερνό αντίο είπαν οι σύντροφοί του από την ΔΗΜΑΡ, που παραβρέθηκαν, όπως ο Βασ. Λοτσάρης, πρώην αντιδήμαρχος και άλλοι , αλλά και από τον ΣΥΡΙΖΑ. Παρών έδωσαν ακόμη και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της Αριστεράς στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων Γιώργος Ρώρος, ο Δημ. Παπαδόπουλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας και πολλοί άλλοι. Η ταφή της σορού του αείμνηστου έγινε στο κοιμητήριο Αγ. Τριάδος Ζαρουχλεΐκων.
 
Ο αείμνηστος υπέκυψε στο μοιραίο της επάρατου νόσου του προστάτου, χθες το πρωί, αφού πάλεψε επί δεκαπενταετία και πλέον μαζί της.
 
Στην ζωή του δεν ευτύχησε να παντρευτεί και δεν απέκτησε διαδόχους. Απέκτησε όμως εγγονές από τον γάμο της αδελφής του η οποία τον περιέθαλπε στην οικία της και ανίψια. Δούλεψε το επάγγελμα του ελαιοχρωματιστή, από το οποίο και συνταξιοδοτήθηκε.
 
Η είδηση της απώλειάς τους προκάλεσε αισθήματα θλίψης σε όσους τον γνώρισαν και ιδιαίτερα στο χώρο της Αριστεράς την οποία θήτευσε σε ολόκληρη της ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: