ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Τα δάκρυα Κικίλια για τους υγειονομικούς έγιναν τρεντ

 

Παρά τον ορυμαγδό αποκαλύψεων και στοιχείων που έρχονται καθημερινά στη δημοσιότητα για την κακοδιαχείριση της πανδημίας σοβαρά ερωτηματικά μένουν καθημερινά αναπάντητα από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας.

Μάλιστα οι χρήστες εκτιμούν ότι τα δάκρυα του υπουργού Υγείας είναι απολύτως δικαιολογημένα και η μόνη λογική αντίδραση για την κατάσταση στην οποία τους έχει φέρει η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας.

Για τους παραπάνω λόγους οι χρήστες του Twitter δεν φαίνεται να πείστηκαν από τα δάκρυα του Βασίλη Κικίλια για τους υγειονομικούς.

Ο Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε του υγειονομικούς για την προσφορά τους λέγοντας «έχω δεθεί άρρηκτα με τις νοσηλεύτριες, τις τραπεζοκόμες, τις καθαρίστριες, τους γιατρούς, τους ανθρώπους που φυλάνε τα νοσοκομεία. Είναι συγκλονιστικοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω», είπε με σπασμένη φωνή και δάκρυα, μιλώντας στην εκπομπή Special Report του Ant1.

Τα δάκρυα του Βασίλη Κικίλια έγιναν τρεντ και προκάλεσαν ποικίλα σχόλια.

(Από σχόλιο του avgi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: