ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Σφυροκόπημα Τσίπρα για τη διαχείριση της πανδημίας


«Είστε ο ανεύθυνος πρωθυπουργός» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευση στον επικεφαλής της κυβέρνησης Κυρ. Μητσοτάκη! 

Κενή περιεχομένου η πρώτη τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, κατά τη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης στη χώρα. Επί σχεδόν μία ώρα, ο πρωθυπουργός επαναλάμβανε τι καλά τα έχει κάνει η κυβέρνηση, προανήγγειλε ουσιαστικά το άνοιγμα της οικονομίας από τη Δευτέρα, ενώ το μόνο που ανακοίνωσε είναι ότι θα αυξηθεί στα 500 ευρώ από 300 σήμερα το πρόστιμο για τους παραβάτες των περιοριστικών μέτρων «ώστε να μπορούμε να αναθερμάνουμε την οικονομία δίχως να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε με σφοδρότητα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για έλλειψη συναίσθησης της κατάστασης, των λαθών και των ευθυνών του.

«Οι νεκροί δεν είναι στατιστική. Είναι άνθρωποι», επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας την για μια ακόμα φορά ανεύθυνη εμφάνιση του πρωθυπουργού στη Βουλή. 

«Ό, τι κι αν λέει η συντεταγμένη προπαγάνδα σας, κύριε Μητσοτάκη, φοβάμαι ότι δεν είστε ο πρωθυπουργός που δεν έχει καμιά ευθύνη. Αλλά ο ανεύθυνος πρωθυπουργός», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση επιμένει να αυτοθαυμάζεται και να κάνει τα ίδια ακριβώς λάθη που έκανε κατά τη διαχείριση του δεύτερου φονικού κύματος της πανδημίας.

«Όλα χύμα και όλα στην τύχη», είπε ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τις επιλογές της κυβέρνησης, επισημαίνοντας δηκτικά ότι «Το μόνο που δεν ήταν στην τύχη ήταν το πόσο έγκαιρα οργανώσατε τον εμβολιασμό των δικών σας στελεχών και των οικογενειών τους».

Οι πολίτες βλέπουν, ξέρουν και καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο και πηγαίνει στα τυφλά, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι αυτό που δεν μπορεί πια να κρυφτεί και το βλέπουν ολοένα και περισσότεροι και εκείνοι που ψήφισαν ΝΔ είναι η πανθομολογούμενη πλέον επιτελική ανικανότητα της κυβέρνησης. 

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για ανευθυνότητα που αποτυπώνεται και με τον περιφρονητικό τρόπο που συμπεριφέρεται στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, τους οποίους άφησε με απλήρωτες υπερωρίες ενώ τους έριξε και την Τόσο ανεύθυνος  ώστε να συμπεριφερθείτε με τον πιο περιφρονητικό τρόπο στους γιατρούς και τους νοσηλευτές, που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος της μάχης. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει γιατί ακόμα και τώρα συνεχίζει  να μην παρέχει δωρεάν τεστ σε κάθε πολίτη που το έχει ανάγκη και για ποιο λόγο συνεχίζει να παίρνει αποφάσεις που δεν εδράζονται σε μία σοβαρή επιδημιολογική επιτήρηση ;

«Κάνετε δηλαδή ακριβώς το ίδιο που μας οδήγησε στην τραγωδία των τελευταίων μηνών». Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει
για ποιο λόγο άνοιξαν τα δημοτικά σχολεία, όπως ακριβώς έκλεισαν. Με τάξεις 25 μαθητών. Χωρίς πρόβλεψη για μαζικά δωρεάν υποχρεωτικά τεστ σε όλους τους διδάσκοντες.

Χωρίς την αναζήτηση επιπλέον αιθουσών είτε εντός των σχολικών μονάδων είτε στην ευρύτερη κοινότητα, όπως ρητά υποδείκνυαν οι Οδηγίες του ΕΟΔΥ, χωρίς επιτάχυνση διορισμών. Καθώς και για ποιο λόγο συνεχίζεται η ίδια και απαράλλαχτη κατάσταση στα λεωφορεία και τα ΜΜΜ.

avgi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: