ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Προοδευτικός πόλος, με καρδιά και ραχοκοκαλιά ΣΥΡΙΖΑ



Το γεγονός ότι «η ανασυγκρότηση και ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ σε ανοιχτό, μαζικό, λαϊκό κόμμα της Αριστεράς αποτελεί προϋπόθεση για την πολιτική ηγεμονία των προοδευτικών δυνάμεων», τονίστηκε στη μαζική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στους Αμπελόκηπους.


«Φανερή πλέον γίνεται στην κοινωνία η βαθιά συντηρητική, αυταρχική, αντιδημοκρατική και αντιθεσμική, στην περίπτωση του μεγάλου σκανδάλου της Novartis, κυβερνητική ατζέντα» τόνισε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης μιλώντας στην εν λόγω εκδήλωση.

Το γεγονός αυτό επεσήμανε ο ίδιος «γονιμοποιεί και νομιμοποιεί στην κοινή συνείδηση του προοδευτικού κόσμου την επί πέντε μήνες ήδη μαζική προσέλευση και το αυξανόμενο ενδιαφέρον στην κοινή γνώμη για το εγχείρημα του “νέου ΣΥΡΙΖΑ”».

Ο προοδευτικός πόλος, με καρδιά και ραχοκοκαλιά τον ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται, επεσήμανε ο Νίκος Βούτσης, να οργανωθεί, να δυναμώσει και να γειωθεί κοινωνικά ώστε να δημιουργηθεί μια ευρείας αποδοχής πειστική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης.
Στην εκδήλωση μίλησε και ο εκπρόσωπος της Προοδευτικής Συμμαχίας Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: