ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Χυδαιότητες Μουτζούρη κατά Μητσοτάκη και χάος στη ΝΔ




Αλλά ωστόσο παρά τις δηλώσεις ότι δεν συζητούν μαζί του κλήθηκε στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους αυτοδιοικητικούς των νησιών


Το μπάχαλο στο προσφυγικό φέρνει χάος στη δεξιά πολυκατοικία - Στη σέντρα από χθες ο αιρετός της Ν.Δ. που σήμερα ως κυβέρνηση κάνει πως δεν τον γνωρίζει και τον αποκαλεί «πειρατή» ωστόσο, προεκλογικά ο φιλοσαμαρικός υποψήφιος «αντάρτης» στην Περιφέρεια Β. Αιγαίου "την βόλευε" και πανηγύρισε την νίκη του ο Κ. Μητσοτάκης.


Ωστόσο, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, στη σημερινή σύσκεψη στου Μαξίμου με τον Κυρ. Μητσοτάκη, προσκλήθηκε τελικά και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κων. Μουτζούρης, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε να παραβρεθεί, καθώς η πτήση του από Μυτιλήνη ακυρώθηκε εξαιτίας δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Τόσο κράτησε η αντίδραση των στελεχών της κυβερνητικής ΝΔ! 




Στη συνάντηση, συμμετείχαν ακόμη, ο υπουργός Μετανάστευσης & Ασύλου, Νότης Μηταράκης, και ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, Άρης Χατζηκομνηνός, οι δήμαρχοι Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, Ανατολικής Σάμου, Γεώργιος Στάντζος και Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης.




Σφοδρή και χυδαία επίθεση από τον βουλευτή της Ν.Δ. Δ. Μαρκόπουλο δέχθηκε ο γαλάζιος περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κ. Μουτζούρης, στην βραδινή εκπομπή του Kontra Channel, σαν συνέχεια διαρροών από το Μαξίμου από το πρωί της Τετάρτης, ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι "οργισμένος" με τον Περιφερειάρχη.

Αργά τη νύχτα εμφανίστηκε video στο οποίο ο Κ. Μουτζούρης φέρεται να συζητά με τον Γ. Γεραπετρίτη και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ακούγεται να αναφέρει «διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη.

»Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να κι αν είναι οργισμένος (κουνώντας το χέρι του πάνω κάτω) ο πρωθυπουργός μαζί μου. Και τι έγινε;».
Μετά και την δημοσιοποίηση του βίντεο, κυβερνητικές πηγές, αφού χαρακτήρισαν χυδαία τη συμπεριφορά του, ξέκοψαν κάθε διάλογο με τον Κ. Μουτζούρη, "θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς" ανέφεραν.

Μετά την αποκάλυψη του βίντεο όπου δείχνει τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου να απαξιοί  τον Κυρ. Μητσοτάκη, βίντεο που δόθηκε στη δημοσι'οτηυτα από κυβερνητικές πηγές και περιλαμβάνει συνομιλία του Κ. Μουτζούρη στο τηλέφωνο με προσβλητική χειρονομία για τον πρωθυπουργό, Ν.Δ. και κανάλια «σήκωσαν το θέμα» ως μείζον για να καλυφθεί η αποτυχία της κυβέρνησης με το σχέδιο της «απόβασης» των ΜΑΤ στα νησιά. 

Βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ από την ακροδεξιά τάση ως και την καραμανλική δεξιά, από χθες τα έβαλαν με τον δικό τους αιρετό αποδεικνύοντας πόσο εύθραυστες είναι οι συμμαχίες της Ν.Δ. που της χάρισαν όμως την εκλογική νίκη γιατί πέτυχε να εκμεταλλευτεί τάζοντας στους πάντες, τα πάντα. Ενδεικτική η σημερινή ένταση του χάους που επικρατεί στην δεξιά πολυκατοικία.

Την αρχή έκανε ο Μαρκόπουλος που περιέλουσε με κοσμητικά επίθετα τον Περιφερειάρχη, συνέχισε ο Κουμουτσάκος, ο Κεδίκογλου, ο Πέτσας, ο Μηταράκης, η Ν. Μπακογιάννη και ούτε 10 το πρωί δεν είναι ακόμα.

Στον «αέρα» του Open βρέθηκαν παράλληλα ο Κ. Μουτζούρης με τον κ. Κουμουτσάκο όπου και πραγματοποιήθηκε ο διάλογος ενδεικτικός του κλίματος.

- «Διαχειρίζομαι όπως θέλω τις ιδιωτικές μου συνομιλίες» είπε ο Κ. Μουτζούρης.
- «Δεν συνομιλώ με τον κ. Μουτζούρη αν δεν ζητήσει συγγνώμη γιατί αυτή είναι η θέση της κυβέρνησης. Δεν μπορεί να επιβάλλει τις απόψεις του» απάντησε ο κ. Κουμουτσάκος.
- «Επεβλήθησαν οι απόψεις μου κ. Κουμουτσάκο. Αποχωρούν τα ΜΑΤ. Κάνατε μεγάλη πατάτα»
- «Ούτε εγώ συνομιλώ μαζί σας. Έχετε μπει στο περιθώριο εσείς γιατί αποτύχατε στην διαχείριση του προσφυγικού. Διακοσμητικό στοιχείο είστε».


Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα…

_____________
Με πληροφορίες από avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: