ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Πατρινό Καρναβάλι For milk και θα εκραγεί η... banca!


Πιθανό εκρηκτικό λογότυπο του Καλοκαιρινού Καρναβαλιού της Πάτρας.

Μία  ρηξικέλευθος πρόταση προς τον Δήμο Πατρέων για λύση του Καρναβαλικού ζητήματος που προέκυψε αδοκήτως!

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Αν και θα μπορούσε, φαίνεται πως δεν το σκέφτηκε η δημοτική Αρχή Πελετίδη να εκδώσει μία δική της Πράξη Δημοτικού Περιεχομένου (ΠΔΠ), αντίστοιχη με αυτήν της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) των Μητσοτάκη-Κικίλια, που να νομιμοποιεί και εφαρμόζει την ακύρωση των Πρωτομαγιάτικων εκδηλώσεων.



Διότι -αφού δεν προβλέπεται στο επόμενο δίμηνο να λήξει η... υγειονομική και πολιτική πολιορκία  από την κυβέρνηση- που υποχρεώνει τον κύριο Πελετίδη σε δηλώσεις πίστεως, προς Θεού, δεν λέω υπεύθυνες δηλώσεις, να τις μεταφέρει, τις πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις, κατακαλόκαιρο στο Νότιο Πάρκο, όπου ευωδιάζει, κυρίως τις απογευματινές ώρες, από το άρωμα... μπελεβέρο που εκχέεται με την θαλασσινή αύρα των υπονόμων και μαζί με αυτές να πραγματοποιήσει την καρναβαλική παρέλαση!



Βέβαια προκύπτει το ερώτημα: Θα μπορούσε να ισχύει ο τίτλος Πατρινό Καρναβάλι για πάντα; Ας το κάνει αλλιώς. (Σ.σ.:  Πάρτο αλλιώς έλεγε ένα παλιό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ, ας το ακολουθήσει και ο Κ. Πελετίδης) Και να το ονομάσει Πρωτομαγιάτικο Καλοκαιρινό Πατρινό Καρναβάλι για φέτος! Έτσι δεν θα κατηγορηθεί για σφετερισμό του τίτλου...



Τώρα θα αντιτείνει κανείς πως έτσι θα αλλοιωθεί ο ταξικός χαρακτήρας  της άνθινης πρωτομαγιάς των Ψηλαλωνίων και του Νότιου Πάρκου, αλλά αυτό αντισταθμίζεται με δωρεάν παροχή στο λαό, σε σουβλάκια και σουβλιστή σαρδέλα στην ψησταριά!



Κι αν διαμαρτύρεται ο... Μήτσος, -γνωρίζει η δημοτική αρχή ποιος είναι- ας του δώσει διπλή μερίδα!  Κι αν επιμένει και συμμαχεί  σε μία ένδειξη ανίερης συμμαχίας μαζί του ο Γιώργης ο Ρώρος, της παράταξης ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ που λέει ότι «δεν τολμάμε να φανταστούμε 40 βαθμούς με πλήρη καρναβαλική στολή και χορό στο καυτό οδόστρωμα» να αλλάξουμε τα δεδομένα.



Οι καρναβαλιστές να φορούν στολή στρίγκιγκ και να... ζουρλίζονται δίπλα στην παραλία, ώστε να ρουφάνε και εκείνο το αιθέριο άρωμα, που όταν σου έρχεται στα ρουθούνια, είσαι για να βγάλεις τα έντερά σου, από την ευχαρίστηση!



Είπαμε, να αλλάξουμε τα δεδομένα, να το κάνουμε α λα Ρίο Τζανέιρο!



Α, και κάτι ακόμη για το λογότυπο. Αυτό να ονομάσει «for Milk Karnibal». Έχουμε και το δείγμα και εναλλακτικά το προτείνουμε.  



Carnevale tutto latte ιταλικά - Carnival all milk αγγλικά ή Carnival all milk Καρναβάλι για το γάλα αγγλικά! Τι άλλο θέλουμε δηλαδή!



For milk και θα εκραγεί η... banca!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: