ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Στον κορονοϊό "τα ρίχνει" ο Πέτσας για να δικαιολογήσει τα κλειστά κέντρα

Στον κορονοϊό "τα ρίχνει" ο Πέτσας για να δικαιολογήσει τα κλειστά κέντρα και με δήλωσή του στο Open ανέφερε:

“Ζητούμε από τις τοπικές κοινωνίες να αντιληφθούν ότι είναι προς όφελος της χώρας αλλά και των τοπικών κοινωνιών η δημιουργία των κλειστών δομών.
Φαντάζομαι ότι όλοι σήμερα που βλέπουμε ότι είναι σε έξαρση θέματα δημόσιας υγείας καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ προτιμότερο να υπάρχουν οι κλειστές δομές, όπου τέτοια θέματα όπως ο κοροναϊός μπορούν να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικότητα παρά οι άναρχες δομές που αποτελούν μία υγειονομική βόμβα και στις οποίες δεν μπορεί να υπάρξει αποτελεσματικός έλεγχος».

Χαρακτήρισε μάλιστα "μικρές" τις αντιδράσεις των κατοίκων και των φορέων των νησιών.

Είναι απαράδεκτη η συσχέτιση των προσφύγων με τον κορονοϊό

Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, αναρωτήθηκε «αν σχετίζεται με το γεγονός ότι η ΝΔ προεκλογικά χρησιμοποίησε τους υποψήφιους δημάρχους που στήριξε για να δηλητηριάσει με ξενοφοβικά αντανακλαστικά τις τοπικές κοινωνίες και τώρα που ως κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει νέες θέσεις φιλοξενίας οι ίδιοι Δήμαρχοι αντιδρούν».

Ακόμη, ξεκαθάρισε ότι «είναι απαράδεκτο» να ακούγεται από τον επίσημο εκπρόσωπο της «κυβέρνησης που αποκλείει βρέφη και ευάλωτες ομάδες από την πρόσβαση στην Υγεία, να συνδέει τους πρόσφυγες με την εμφάνιση του κορονοϊού μιλώντας μάλιστα για υγειονομική βόμβα». 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος  για την άγρια αστυνομική καταστολή σε Λέσβο και Χίο


«Πού είναι αυτή η αποτελεσματικότητα και το επιτελικό κράτος; Έχετε πάρει πίσω όλες τις υποσχέσεις σας για την αποσυμφόρηση των νησιών. Δεν βλέπουμε ούτε αποτελεσματικότητα ούτε δικαιώματα και, λιγότερο από όλα, ανθρωπισμό» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε παρέμβασή του στη Βουλή για την άγρια αστυνομική καταστολή σε Λέσβο και Χίο.«Είχατε μιλήσει για αποσυμφόρηση και επιτελικό κράτος και όταν στα κλειστά κέντρα αντέδρασαν οι νησιώτες τούς κάνατε επίταξη στην περιουσία τους, κι όταν αντέδρασαν στην επίταξη της περιουσίας στείλατε ΜΑΤ και "δέρνετε τον κόσμο"» επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος  αναφέρθηκε σε ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Φεβρουάριο του 2017 για τη στάση της τότε κυβέρνησης.«Αυτό που συμβαίνει στη Μυτιλήνη και στα άλλα νησιά είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της διαχειριστικής αποτυχίας της σημερινής κυβέρνησης. Μια αποτυχία που οφείλεται τόσο σε ιδεοληπτικές εμμονές, όσο και σε προκλητική ανικανότητα. Μόνο που, στο ζήτημα αυτό, ο κ. πρωθυπουργός δεν μπορεί να κάνει αυτό που συνηθίζει. Να φορτώνει σε άλλους τις δικές του ευθύνες. Η αποτυχία είναι όλη δική του».

Η ΝΔ στο προσφυγικό «έσπειρε προεκλογικά ανέμους
 
Η ΝΔ στο προσφυγικό «έσπειρε προεκλογικά ανέμους γι’ αυτό και θερίζει θύελλες» επισήμανε μιλώντας Στο Κόκκινο ο Δημήτρης Παπαδημούλης αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θύμισε ότι η τωρινή κυβέρνηση έλεγε ότι τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και με το που θα βγει θα λύσει το θέμα και στη συνέχεια πελαγοδρομεί και πηγαίνει τα πράγματα από το κακό στο χειρότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: