ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

14 στα 14, τα δημοκρατικά ΜΑΤ εναντίον των νησιωτών




Στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης προσγειώθηκε το πρωί μεταφορικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας C-130, με ακόμη 4 διμοιρίες!

Επιτείνεται η εκρηκτική κατάσταση στη Λέσβο με την εκ νέου αποστολή αστυνομικών δυνάμεων εκ μέρους της κυβέρνησης Μητσοτάκη σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2020, για να αντιμετωπίσουν τους κατοίκους που ορθώνουν τείχος αντίστασης στην ακροδεξιά ιδεοληψία κατασκευής της νέας «υπερδομής» φυλακής για τους αλλοδαπούς που θέλει να φυλακίσει εντός της.
Στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης προσγειώθηκε μεταφορικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας C-130, το οποίο μετέφερε ακόμη 4 διμοιρίες των ΜΑΤ, σύνολο 80 άτομα. Και με την αποστολή αυτή, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του Istologiou G. Mosxou για αποστολή δεκατεσσάρων διμοιριών στα τρία νησιά. Σύνολο περίπου τετρακοσσίων αστυνομικών.
Κι αυτό είναι δείγμα της αποφασιστικότητας της κυβέρνησης, να διαγράψει από τον χάρτη των ενδιαφερόντων της αυτά τα νησιά του Αιγαίου, καθώς οι πιέσεις από την ηπειρωτική Ελλάδα κια κυρίως από την Βόρεια εκ μέρους του Σαμαρικού μπλοκ είναι ισχυρές.
Είναι όμως και μία ένδειξη ότι η κατάσταση στο νησί δεν ελέγχεται, ακόμη και με τις δυνάμεις που ήδη έχουν μεταφερθεί εκεί.
Αυτές προστίθενται στις ήδη δέκα διμοιρίες δυνάμεις που βρίσκονται στο νησί, οι όποιες μεταφέρθηκαν ήδη χθες με το πλοίο Blue Star Naxos.
Επίσης φόβοι αντιδράσεων εκφράζονται καθώς πληροφορίες που σέρνονται φέρουν και την Πάτρα να έχει επιλεχθεί για δύο εγκατάσταση υποδομής φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφυγόπουλων. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

* Πεδίο μάχης έγινε τη νύχτα το λιμάνι της Μυτιλήνης
* «Πνίγηκε» στα δακρυγόνα η Μυτιλήνη από τα... δημοκρατικά ΜΑΤ
* Χάραμα, απόβαση σιδηρόφραχτων ΜΑΤ στη Λέσβο
* «Η σφαγή» της Χίου επί... σουλτάνου Κυριάκου
* Η ΝΔ επιλέγει να συγκρουστεί με τους νησιώτες
* Μ. Σιδηρόπουλος: Διαλέξαμε στρατόπεδο εδώ και καιρό!
* Μυτιλήνη: Νέα επεισόδια στη θέση Καράβα Μανταμάδου
* Κλείνει την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ο Μουτζούρης
* Το απόγευμα οι μαζικές παραιτήσεις από την ΝΟΔΕ Σάμου


Δεν υπάρχουν σχόλια: