ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Γιάννης Δραγασάκης: Ορατή η φθορά της κυβέρνησης

«Η φθορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι ήδη ορατή και μεγαλώνει», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης κατά τη χθεσινή ομιλία του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με τίτλο: «Το όραμα και οι προκλήσεις για μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη»».


Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «στόχος μας είναι όχι απλά να κυβερνήσουμε δεύτερη φορά αλλά να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων και μεγάλων τομών».

«Η μια όψη της πραγματικότητας που ζούμε είναι η πικρή κληρονομιά του παρελθόντος και οι πληγές που άφησε η κρίση, η άλλη όψη της είναι οι νέες προκλήσεις που καθορίζουν το παρόν και το μέλλον. Και από τις προκλήσεις αυτές θα ήθελα να ξεχωρίσω τρεις, την κλιματική αλλαγή, το νέο τεχνολογικό κύμα που πολλοί ονομάζουν 4η Βιομηχανική Επανάσταση και τις μεγάλες και διευρυνόμενες ανισότητες, ανισότητες περιφερειακές, γεωγραφικές, ταξικές - κοινωνικές» υπογράμμισε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: