ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Τώρα ο Κ. Μητσοτάκης κάνει έκκληση στους νησιώτες!


 
Τότε έλεγε (Χίος, 16.11.2017):  Δεν πρόκειται να γίνουν τα νησιά μόνιμο πάρκινγκ ψυχών με μόνιμη παρουσία!

Ο Κυρ. Μητσοτάκης αφού έστειλε τα ΜΑΤ στα νησιά του Βορείου Αιγαίου κάλεσε σήμερα από την Αλεξανδρούπολη, τους κατοίκους τους, να ρίξουν τους τόνους και να μετριαστεί αυτή η "άγονη αντίδραση" που δεν οδηγεί πουθενά όπως είπε, διότι τα κλειστά κέντρα είναι προς όφελος τους. 


Όμως, οι πολυπληθείς διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις των κατοίκων δεν το επιβεβαιώνουν.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν, των κοινών δηλώσεων με τον Βούλγαρο Πρωθυπουργό Μπόϊκο Μπορίσοφ, στο πλαίσιο του 4ου Ανώτατου Συμβουλίου Ελλάδας-Βουλγαρίας που έγινε στην Αλεξανδρούπολη, ο κ. Μητσοτάκης απευθύνθηκε σε όσους αντιδρούν στην κατασκευή των κλειστών δομών, λέγοντας:

«Θέλω να κάνω ακόμα μια έκκληση, να πέσουν οι τόνοι, να μετριαστεί αυτή η άγονη αντίδραση η οποία δεν οδηγεί ουσιαστικά πουθενά κι είναι προς όφελος τελικά των ίδιων των νησιών να κατασκευαστούν σύγχρονες φυλασσόμενες δομές για να κλείσουν οι προβληματικές δομές που υποδέχονται σήμερα πρόσφυγες και μετανάστες», ενώ εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους η λειτουργία των νέων κλειστών δομών θα είναι προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι για να κλείσουν οι παλιές προβληματικές δομές, θα πρέπει να κατασκευαστούν οι νέες. 

«Αυτές οι νέες δομές βρίσκονται πολύ μακριά από αστικούς ιστούς, είναι απολύτως ελεγχόμενες και εκεί θα εξετάζονται ταχύτατα αιτήσεις ασύλου και από εκεί όσοι δεν το δικαιούνται θα επιστρέφουν στις χώρες προέλευσης», διαβεβαίωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά η πρακτική δείχνει τα αντίθετα, αφού στο εξάμηνο που πέρασε οι απελάσεις οικονομικών μεταναστών στηνΤουρκία είναι μόνον δώδεκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: