ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Συγκέντρωση συνδικάτων στο συνέδριο παρωδία της ΓΣΕΕ


Τα ΜΑΤ διανυκτέρευσαν στο Καβούρι προκειμένου να γίνει το Συνέδριο της ΓΣΕΕ στο οποίο είναι καλεσμένος και ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης.


Οι δυνάμεις της αστυνομίας διανυκτέρευσαν έξω από το ξενοδοχείο, το οποίο έχει τεθεί σε κλοιό με απώτερο στόχο, η τρίτη προσπάθεια διεξαγωγής του συνεδρίου να έχει αποτέλεσμα.

Από το πρωί η αστυνομία είχε κλείσει τους περισσότερους κάθετους στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης δρόμους, που οδηγούν στο Καβούρι. Η οδός Ηλίου όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο στο οποίο διεξάγεται το συνέδριο ήταν κλειστή, ενώ ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ απαγόρευαν την πρόσβαση σε αυτό.

Αποκλεισμένες ήταν όλες οι κάθετες οδοί από την παραλιακή προς το ξενοδοχείο καθώς οι δυνάμεις των ΜΑΤ δεν επιτρέπουν την πρόσβαση σε όσους δεν συμμετέχουν στο συνέδριο, ενώ δεν επιτρέπεται η πρόσβαση ούτε στους δημοσιογράφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: