ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΜΑΤ στη Χίο, ως λεφούσι τραμπούκων κατά πολιτών!

Οι άνδρες των ΜΑΤ με πολιτική περιβολή ενεργούν ως κοινοί τραμπούκοι, δείχνουν ανυπακοή στον επικεφαλής αξιωματικό, φορούν κράνοι και πηδούν φράκτη, κυνηγούν πολίτες, καβγαδίζουν με λιμενικούς, προκαλούν πυρκαγιά. Τι άλλο περισσότερο θα έκανε ένα λεφούσι τραμπούκων;

Προπηλάκισαν ακόμη και άνδρες του Λιμενικού Σώματος που βρίσκονταν εκεί για να διευκολύνουν την αποχώρησή τους

Στο λιμένα των Μεστών Χίου σήμερα το πρωί βρίσκονταν 14 κλούβες με άνδρες των ΜΑΤ, φορώντας πολιτικά ρούχα και περιμένοντας την άφιξη του πλοίου για την αποχώρησή τους από το νησί της Χίου.

Κάτοικοι της Χίου που τους περίμεναν εκεί άρχισαν να τους βρίζουν με αποτέλεσμα οι άνδρες των ΜΑΤ, μην υπακούοντας στις εντολές των επικεφαλής τους να πάρουν κράνη, γκλομπς και δακρυγόνα και να επιτεθούν ανεξέλεγκτα κατά των πάντων.

Προπηλάκισαν ακόμη και άνδρες του Λιμενικού Σώματος που βρίσκονταν εκεί για να διευκολύνουν την αποχώρησή τους.

Άρχισαν να κυνηγούν κόσμο ακόμη και πάνω στα υψώματα, προκάλεσαν πυρκαγιά πίσω από τον λιμενικό σταθμό των Μεστών θυμίζοντας κοινούς τραμπούκους και όχι επαγγελματίες αστυνομικούς.

Η κατάσταση έφθασε εκτός ορίων.

Πηγή alithia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: