ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Πέτσας: Μερική απόσυρση των ΜΑΤ από τα νησιά αύριο



Επιμένει στις κλειστές φυλακές προσφύγων- μεταναστών στις απαλλοτριωμένες περιουσίες των κατοίκων!

Συγχαρητήρια στα ΜΑΤ έδωσε ο Στ. Πέτσας για την αυτοσυγκράτησή τους στα νησιά Λέσβο και Χίο μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha. Κάνοντας στροφή μπροστά στο αδιέξοδο που δημιούργησε, δήλωσε ότι κάποιες αστυνομικές δυνάμεις θα αποσυρθούν με την ολοκλήρωση της α' φάσης των χωματουργικών εργασιών στα νησιά Λέσβο και Χίο.

Ωστόσο θα παραμείνουν άλλες «γιατί πως αλλιώς θα εφαρμοστεί το σχέδιο της κυβέρνησης για το προσφυγικό» που είναι κλειστές φυλακές στα νησιά!

Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι αύριο έχει κληθεί ο περιφερειάρχης, αντιπεριφερειάρχης και τους δημάρχους των νησιών σε συζήτηση με τον Κυρ. Μητσοτάκη, για να πέσουν οι τόνοι. Ωστόσο η κυβέρνηση εμμένει στην δημιουργία των κλειστών φυλακών!


Δεν υπάρχουν σχόλια: