ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Αρνείται συζήτηση με Μητσοτάκη ο Μουτζουρής της ΝΔ



Ζητάει να φύγουν πρώτα τα ΜΑΤ από τα νησιά - Πετυχημένη γενική απεργία πραγματοποιήθηκε σήμερα



Πήραν την απόφαση να στείλουν διμοιρίες των ΜΑΤ, ωσάν δυνάμεις κατοχής για να υλοποιήσουν την επίταξη που είχαν αποφασίσει με την αντιδημοκρατική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. 

Τώρα τρέχουν πανικόβλητοι στο Μέγαρο Μαξίμου και καλούν, επειγόντως τον Νεοδημοκράτη Περιφερειάχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, για διάλογο μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες και τους δημάρχους των νησιών για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που δημιουργήσε με τους χειρισμούς του ο ιδεοληπτικός Μητσοτάκης. 

Αφορμή ήταν τα πολύωρα επεισόδια, όπου οι δυνάμεις καταστολής βρέθηκαν να πολιορκούνται από τους κατοίκους των νησιών, κυρίως της Λέσβου, και χρειάστηκε επανειλημμένως η παρέμβαση του περιφερειάρχη και των τοπικών αρχών της Λέσβου. Αν και είχαν προειδοποιηθεί τις προηγούμενες ημέρες (οι του επιτελικού κράτους), ότι οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι και ότι θα υπάρξουν έντονες αντιδράσεις. 

Σήμερα  Τετάρτη απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, τον οποίο κατηγόρησε ότι εκείνος φταίει για την κατάσταση που δημιουργήθηκε, για να εισπράξει την απάντηση ότι ο μόνος υπεύθυνος είναι η αδιέξοδη πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση και δεν λαμβάνει υπόψη τις τοπικές κοινωνίες

Πάντως ο κ. Μουτζούρης του είπε ότι δεν θα πάει στο Μέγαρο Μαξίμου εάν πρώτα δεν αποχωρήσουν τα ΜΑΤ και αν δεν αρθούν τις επιτάξεις. 

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ για να δείτε την απεργιακή συγκέντρωση https://www.facebook.com/Politischios.gr/videos/2475964499388389/

Αυτά ενώ γενική απεργία πραγματοποιήθηκε σήμερα στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και μαζική συγκέντρωση στη Χίο, όπου διαδηλωτές εισέβαλαν σε ξενοδοχείο όπου διαμένουν άνδρες των ΜΑΤ και τους ξυλοκόπησαν! 

Η μαζική συγκέντρωση ενάντια στα κυβερνητικά σχέδια δημιουργίας στρατοπέδου εγκλεισμού προσφύγων και μεταναστών πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πλατεία Βουνακίου στη Χίο στην περιοχή «17» του Αίπους.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και οι αντίστοιχοι Δήμοι κήρυξαν γενική απεργία για σήμερα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα καταστήματα και οι δημόσιες υπηρεσίες παρέμειναν κλειστά σε ένδειξη διαμαρτυρίας των κυβερνητικών χειρισμών στο προσφυγικό, ενώ οι αστυνομικοί των ΜΑΤ ξεκίνησαν για τα νησιά χωρίς να τους φοδιάσει η υπηρεσία ούτε με ένα μπουκάλι νερό, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας.

Όπως αναφέρει ο politischios.gr χιλιάδες κόσμου, έδωσε τη δική του απάντηση «στην κυβερνητική εμμονή να μετατραπούν τα νησιά σε φυλακές ψυχών».

Στη συνέχεια οι κάτοικοι της Χίου πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην προκυμαία και από εκεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου.

Επιπλέον πραγματοποίησαν διαμαρτυρία έξω από δύο ξενοδοχειακές μονάδες που φιλοξενούν τις δυνάμεις των ΜΑΤ στο νησί.

Στον Καρφά Χίου σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα όταν διαδηλωτές εισέβαλαν σε ξενοδοχείο που διαμένουν οι άνδρες των ΜΑΤ προπηλακίζοντας τους και πετώντας στον περιβάλλοντα χώρο ρούχα και εξοπλισμό.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης έξι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χίου ελαφρά τραυματισμένοι το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: