ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Καλύτερα ο Μπέος παρά ο ΣΥΡΙΖΑίος, ε κύριε Πελετίδη;



Ο αήθης δήμαρχος Βόλου απρόκλητα αποκάλεσε το δήμαρχο Πατρέων «κομμουνιστή κοπρίτη»!


Προεκλογικά, στις  πιο προηγούμενες εκλογές, με το σύστημα της ενισχυμένης, όταν στο β'  γύρω υποψήφιοι βρέθηκαν ο Μπέος, ο γνωστός για τις εκκρεμότητές του με την Δικαιοσύνη, Μπέος  από την μία πλευρά και από την άλλη ο υποψήφιος που στήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ που βρέθηκε εκτός γύρου, αναστατώθηκε καθώς ανεφάνη το ενδεχόμενο να περάσει ο Δήμος Βόλου στα χέρια ΣΥΡΙΖΑίου υποψηφίου. 

Και έριξε  το σύνθημα για την β'  Κυριακή. Και την ώρα που διψούσε ο κήπος της Δημοκρατικής παράταξης, πότισε τον κήπο του Μπέου, με το ανοίκειο σύνθημα που έριχνε σαν άκουγε φωνή αντίθετη. 

Καλύτερα ο Μπέος, παρά ο ΣΥΡΙΖΑίος ήταν το σύνθημα που έριχναν σε όλο το Βόλο. 

Ναι έτσι έλεγαν στις συζητήσεις τους. Και το βλέπουμε  για πολλοστή φορά με τη συμπεριφορά του Μπέου, πότε προς δημοσιογράφους, πότε με χουλιγκάνους που καλεί στο δημοτικό συμβούλιο για να προπηλακίσουν διαφωνούντες και πότε προς αιρετούς που τους χυδαιολογεί. Δημόσια αυτός ο... άμωμος! 

Ο δήμαρχος Βόλου Μπέος, λοιπόν, στη διάρκεια συνεδρίασης (σ.σ.: ο Θεός να την κάνει τέτοια) στο Δημοτικού Συμβούλιο Βόλου, σχετικά με το Πανθεσσαλικό Στάδιο, αναφέρθηκε στο Παμπελοποννησιακό επιτιθέμενος στο δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και αποκαλώντας τον "κομμουνιστή κοπρίτη".

Το περιστατικό συνέβη προ ενός μηνός, αλλά τώρα το σχετικό βίντεο άρχισε να κάνει τη διαδρομή του διαδικτύου μέσω youtube.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του και αναφερόμενος στο Υπερταμείο λέει ότι «με το Υπερταμείο ξεπούλησαν τα πάντα οι πολιτικοί απατέωνες στην Ελλάδα» (σ.σ.: προφανώς εξαιρεί τον εαυτό του και όλους τους αυτοδιοικητικούς... Είναι έτσι όμως;).

Και βέβαια απύλωτο το στόμα του, που κάνει λόγο πως το Παμπελοποννησιακό έχει ερημώσει, το έχουν παρατήσει και είναι σάπια εγκατάσταση.

Το συμβάν καταδίκασε ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Δήμο Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος, γράφοντας στο facebook «Η μέγιστη κατάπτωση! Ντροπή! Αυτά συμβαίνουν όταν οι πολίτες παρασύρονται από λαϊκιστές, ισοπεδωτιστές και υβριστές!».

Μόνον κ. Αλεξόπουλε;

Αλλά είπαμε: Καλύτερα ο Μπέος...! Οι συνοδοιπόροι του κ. Πελετίδη το είπανε δηλαδή. 

Αυτά, προς γνώση και συμμόρφωση... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: