ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Ο ξυλοδαρμός απέτρεψε αποστολή ΜΑΤ από Καβάλα


Στο Σύνταγμα μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας 

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Σύνταγμα. Συνθήματα που ακούστηκαν ήταν: «Κανένας ελεύθερος άνθρωπος σε φυλακή»! «Η Δημοκρατία δεν καταστέλλεται»! «Αλληλεγγύη στα νησιά, κλείστε τα στρατόπεδα τα ρατσιστικά»!


Παράλληλα πληροφορίες που ανέφερε ο ραδιοσταθμός stokokkino, αναφέρουν ότι  οι κυβερνητικοί ετοίμαζαν κι άλλες κλούβες των ΜΑΤ για να ταξίδεψαν από την Καβάλα με  πλοίο για τα νησιά του Β. Αιγαίου, αλλά μετά από το ξυλοφόρτωμα των αστυνομικών στη Χίο, εντός του ξενοδοχείου που κοιμόντουσαν και την άτακτη αποχώρηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που διά του κυβερνητικού εκπροσώπου Πέτσα, ανακοίνωσε την μερική άρση των αστυνομικών ΜΑΤ από τα νησιά,  αφού πρώτα τα μετέτρεψε σε εμπόλεμη ζώνη, τα σχέδια αποστολής αναβλήθηκαν.

Η κυβέρνησης Μητσοτάκη αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω για να πετύχει διάλογο με τους αιρετούς και να αποσύρει αύριο κάποιες δυνάμεις των ΜΑΤ, όπως ακριβώς αποφασίστηκε σε απογευματινή σύσκεψη στο Μαξίμου.

Στο μεταξύ, αύριο στις 12.00, θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο. Κια μεταξύ άλλων στην ατζέντα της συνεδρίασης περιλαμβάνεται η παρουσίαση νομοθετικών πρωτοβουλιών υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: