ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Εξορία για πρόσφυγες ονειρεύεται ο Χαρ. Αθανασίου


Εκθέτει και τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κ. Μουτζουρή, ο οποίος αρνείται ότι συμφώνησε μαζί του για ξερονήσια!

Στα μέτρα της συνταγής «ο λύκος κι αν εγέρασε...» προσκολλημένος βρίσκεται ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί Σαμαρά, που επαναφέρει την πρόταση για κλειστή δομής στα νησάκια με την ονομασία, Τοκμάκια, μες την ιδιότητα τώρα του βουλευτή Λέσβου της Ν.Δ. 

Ο κ. Χαράλαμπος Αθανασίου με δηλώσεις του στην κάμερα του «Στο Νησί» προτείνει εξορία στα ξερονήσια για τους πρόσφυγες ή μετανάστες. 

Εκθέτει και τον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κ. Μουτζουρή, ο οποίος αρνείται ότι συμφώνησε μαζί του για ξερονήσια.

«Δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες η πρόταση αυτή. Θα δούμε αν θα έχει αποτέλεσμα. Από ότι ξέρω την υποστήριξε την λύση αυτή σήμερα και ο περιφερειάρχης και δύο δήμαρχοι. Είναι μία λύση που μπορεί να μας λύσει το πρόβλημα» δήλωσε.

Ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρης έχει δηλώσει πρόσφατα στο Κontra Channel απαντώντας σε σχετική ερώτηση ότι ποτέ δεν έχει προτείνει ξερονήσια….

Δεν υπάρχουν σχόλια: