ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Αλέξης Τσίπρας: Έχετε μετατρέψει τη χώρα σε Φαρ Ουέστ


 
Στο θέμα της ασφάλειας με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις αναφέρθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία στην Βουλή για το ασφαλιστικό. 


Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε:  «Σήμερα μιλάμε για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Ωστόσο με όσα συμβαίνουν γύρω μας τις τελευταίες μέρες η έννοια της ασφάλειας, στην ευρεία της διάσταση, καθίσταται κρίσιμη και ουσιαστική για τον κάθε πολίτη».

"Εσείς υποτίθεται θα φέρνατε την τάξη και την ασφάλεια και έχετε οδηγήσει τη χώρα στα πρόθυρα του χάους. Με τις ιδεοληπτικές εμμονές σας.  Με τον αυταρχισμό και την αλαζονεία σας. Και με την πρωτοφανή διαχειριστική σας ανικανότητα. Παράγετε ανασφάλεια και φόβο στον μέσο Έλληνα πολίτη."

Δεν υπάρχουν σχόλια: