ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Θ. Πλεύρη: Έπαινος στον αστυνομικό που τράβηξε όπλο


Τέλεια τα έκανε όλα ο αστυνομικός στην ΑΣΟΕΕ που σύμφωνα με τον Θ. Πλεύρη του αξίζει "έπαινος". Ο βουλευτής της Ν.Δ. αιτιολόγησε πλήρως τη στάση του αστυνομικού που απείλησε με όπλο φοιτητές στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ... 


«Εκ του αποτελέσματος πρέπει να πάρει και έπαινο διότι χωρίς να κλιμακώσει καμία απολύτως βία, έσωσε την ζωή του, απέτρεψε τον κίνδυνο και έφυγε».

Προκύπτει δηλαδή ότι ήταν εκπαιδευμένος συνέχισε ο κ. Πλεύρης στο ΣΚΑΙ. Ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας κ. Ντούμας συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος να αιτιολογεί τη στάση του συναδέρφου του υποστηρίζοντας την εκδοχή που εκείνος παρουσίασε. Η καλεσμένη "ειδικός" στο πάνελ προσέθσε την ψυχολογική διάσταση αιτιολογώντας τον αστυνομικό που φοβήθηκε.

Τουλάχιστον ανεύθυνη και επικίνδυνη η στάση μερικών όπως αυτή του βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου καθώς και των συνδικαλιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: