ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Έκαναν επιχείρηση κόστους 300.000 ευρώ στο Β. Αιγαίο!


Αντί να προσλάβουν υπαλλήλους για το άσυλο, λέει στρατηγός ε.α. της ΕΛΑΣ - Αντιμετώπιση προσφύγων με χημικά στα συνοριακά περάσματα

 
«Όλη αυτή η επιχείρηση στα νησιά, που εσείς κρίνετε πόσο… επιτυχημένη ήταν, υπολογίζεται ότι κόστισε 250 με 300.000 ευρώ. Αν τα διαχειριζόμουν εγώ, θα τα διέθετα σε πρόσληψη υπαλλήλων για να αποδίδω το άσυλο όσο ταχύτερα γίνεται», τόνισε η κα Τσιριγώτη, η οποία κατείχε τη θέση της γενικής επιθεωρήτριας αστυνομίας Αλλοδαπών και Συνόρων και αναμετρήθηκε με το μείζον θέμα του προσφυγικού-μεταναστευτικού από το 2015, όταν τότε καθημερινά έφταναν στα νησιά σχεδόν 10.000 άνθρωποι.

Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ. Η αναφορά  για την στρατηγό ε.α. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία εκτίμησε το κόστος αυτής της "εκστρατείας".

Τώρα το πόσο  αυτή η άποψη απασχόλησε τους σχεδιάσαντες αυτήν την  φαραωνικού τύπου εκστρατεία, είναι ζητούμενο, καθώς αντικειμενικός σκοπός των Μητσοτάκη-Χρυσοχαΐδη είναι ο πάσι θυσία εγκλεισμός των μεταναστών ή προσφύγων στη φυλακή διότι, όπως  είπε σε μία ακόμη συνέντευξή της, αυτών ημερών, η αδελφή του Κυρ. Μητσοτάκη, πρέπει να τους έχουμε κλεισμένους σε κέντρο στα νησιά του Αιγαίου, διότι εάν τους αφήσουμε να περάσουν στο εσωτερικό της χώρας, θα τους χάσουμε! 

Φυσικά και δεν απάντησε στο ερώτημα του κ. Ζαχαριάδη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, τι θα κάνουν από την στιγμή που η φυλακές των νησιών θα πληρωθούν σύντομα, καθώς θέση του Ερντογάν είναι να απαλλαχτεί η Τουρκία από το περίπου ένα εκατομμύριο νέων προσφύγων της Συρίας, που περιμένουν στην Τουρκία να βρουν την στιγμή που θα φύγουν για την Ευρώπη, μέσω της Ελλάδας!

Ήδη οι σημερινές σκηνές στα συνοριακά περάσματα του Έβρου, με τις ελληνικές δυνάμεις να πετούν χημικά στους πρόσφυγες και από την άλλη πλευρά οι τουρκικές δυνάμεις τους εκσφενδονίζουν τα δικά τους χημικά, με αποτέλεσμα να βρίσκονται ολόκληρες οικογένειες ανάμεσα στα "πυρά'' των αντιμαχομένων, ενώ άλλοι πρόσφυγες βρέθηκαν κυνηγημένοι στα γύρω χωράφια...

Αν αυτό συνιστά αντιμετώπιση του μεταναστευτικού-προσφυγικού, μίας σύγχρονης Αστυνομίας, από μία κυβέρνηση της  Ευρώπης των αξιών, είναι να αναρωτιέται κανείς!
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: