ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΠΟΕΣΥ: Απαράδεκτα τα φαινόμενα λογοκρισίας στην ΕΡΤ

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταγγέλλει τη Διοίκηση της ΕΡΤ το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), αναφορικά με τα «απαράδεκτα φαινόμενα λογοκρισίας ως προς τη μετάδοση ειδήσεων που αφορούσαν στην επιχείρηση της αστυνομίας και στις αντιδράσεις των κατοίκων και των εκλεγμένων εκπροσώπων τους στα νησιά του Β. Αιγαίου».


Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση η ΠΟΕΣΥ, «στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων που δίνουν των αγώνα της ενημέρωσης και ενώνει τη φωνή της με τις Ενώσεις-μέλη της».

Χθες η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στη Λέσβο, Μυρσίνη Τζινέλλη επρόκειτο να βγει ζωντανά στον αέρα του Δελτίου προκειμένου να μεταδώσει τι έχει συμβεί και ποια είναι η κατάσταση στο νησί και περιμένει να ξεκινήσει η σύνδεση. Όταν έγινε γνωστή η ιδιότητα του συνεντευξιαζόμενου, (Ταξιάρχης Βέρρος, δήμαρχος Δυτικής Λέσβου) το κοντρόλ έλαβε την εντολή λογοκρισίας -αρμόδιος είναι ο Γενικός διευθυντής ενημέρωσης Φώτης Καφαράκης- να μην κάνει ποτέ τη σύνδεση και να μην βγάλει ποτέ το θέμα.  Σαν να μην περίμενε ποτέ ο δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: