ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Τσίπρας από Σπάρτη: Θα επιδιώξει εκλογική έξοδο ο Μητσοτάκης


Στα «μαύρα σύννεφα» αντί για τον γαλάζιο ουρανό που έταξε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, τα οποία συσσωρεύονται πάνω από την χώρα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Σπάρτη - «Ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει εκλογές για να γλιτώσει από τα αδιέξοδα» πρόβλεψε. 

«Βρισκόμαστε μόλις επτά μήνες μετά την εκλογική αναμέτρηση του περασμένου Ιουλίου, 7 μήνες μετά τις εκλογές και έχει αρχίσει να φαίνεται ότι όχι μόνο δεν έγινε ο ουρανός πιο γαλανός αλλά απεναντίας μαύρα σύννεφα έχουν συσσωρευτεί πάνω από την Ελλάδα και οι προσδοκίες που είχαν δημιουργήσει με τη στήριξη των ΜΜΕ και ιδιαίτερα οι προσδοκίες της μεσαίας τάξης διαψεύδονται παταγωδώς» ξεκίνησε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας και αναρωτήθηκε που πήγαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις και οι υποσχέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: