ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Πάντως δεν το αφήσανε να ολοκληρώσει...!



Γιώργος Κατρούγκαλος στον ΣΚΑΪ:
Η κυβέρνηση αναφορικά με το τουρκικό πλοίο «Oρούτς Ρεΐς» είπε ότι «το πήρε ο καιρός» και μετά ότι «αποχώρησε από το FIR Αθηνών»!

Την απίστευτη ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τα κρίσιμα ελληνοτουρκικά ζητήματα στηλίτευσε ο τέως υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος στον ΣΚΑΪ.
Η κυβέρνηση αναφορικά με το τουρκικό πλοίο «Oρούτς Ρεΐς» είπε ότι «το πήρε ο καιρός» και μετά ότι «αποχώρησε από το FIR Αθηνών». Μόνο που «το FIR είναι πληροφορίες πτήσεων», δηλαδή «το έφερε ο αέρας και μετά... πέταξε»!

Ο Γ. Κατρούγκαλος μέμφθηκε την κυβέρνηση για άγνοια, δηλαδή «να μιλάς για κινήσεις πλοίου και να αναφέρεσαι στο FIR», αλλά και έλλειψη αποφασιστικότητας, όπως φανερώθηκε από δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών που αναρωτιόντουσαν αν «οι σεισμικές έρευνες συνιστούν παραβίαση διεθνούς δικαίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: